Søg
Close this search box.

Coding Pirates gamedev

Lokation

INCUBA
Åbogade 15
8200 Aarhus N 

mødetid

Onsdag 17:00 – 19:00

Afdelingsledere

Kaptajn: Mikey Bruun Andersen, Mia Jacobsen og Matias Frank Jensen
E-mail:  [email protected]

Hvem er vi?

Coding Pirates GameDev er en afdeling der fokuserer udelukkende på spilsudvikling for børn & unge i alderen 12-17 år. Vores afdeling åbnede dørene op for første gang i 2016 og holder til i Nobelparken, som er en del af Aarhus Universitet. Kodepiraterne hos GameDev laver hovedsageligt spil i programmer som GameMaker Studio 2 og Unity, som er anerkendte spiludviklingsredskaber i spilindustri, samt Makey Makey til at lave vores egne spilcontrollere. De frivillige fra afdelingen kommer med mange forskellige baggrunde, og har kompetencer indenfor bl.a. programmering, spildesign, grafik, pædagogik, projektledelse og meget mere.

Coding Pirates GameDev har udover de ugentlige klubaftener hvert halve år været med til at arrangere og facilitere en række begivenheder og events med børn og unge for at fremme it-kreativitet gennem spil-mediet. Læs mere om dette herunder:

Peter

Matias

Rigo

Magnus

Mads

Milfred

Emil

Wolfgang

Mikey

Anton

Vanessa

Hall of Fame

Christian ‘Rigo’ Brinkmann PoulsenElton AlvisRikke NørgaardHenrik RavnKamilla SädeSune Lindhardt

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!