Søg
Close this search box.

nyheder i Coding Pirates

Læs om hvad vi går og laver i Coding Pirates. Vi skriver løbende artikler om vores event, så du kan få en smagsprøve på hvordan et event foregår hos Coding Pirates, og du bare ikke kan vente med at deltage i det næste. Vi skriver også nyheder om nye tiltag vi har gang i. Vi håber du finder vores nyheder interessante. Rigtig god læselyst!

 

Herning

Generalforsamling i Coding Pirates Herning 2024

Indkalder hermed tilOrdinær generalforsamlingTorsdag d. 14. Marts kl. 19.30 Sted:Herning Bibliotekerne, Makerspace Program og Dagsorden:.Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest den 18. Marts på

Læs mere »
Nyheder

Flere piger og kvinder i tech

Flere piger og kvinder i tech Af Nikita Hald Sørensen︱ 01/03-2024 Med en branche, der mangler arbejdskraft, er det vigtigt at introducere IT for piger. I artiklen fortæller vi mere

Læs mere »

Tilmeld dig piratnyt!

PiratNyt er Coding Pirates’ nyhedsbrev og det udkommer en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan man læse om nyheder og kommende events i Coding Pirates’, samt nyt fra foreninger, sekretariatet og frivillige. 

PiratNyt er for alle, der har lyst til at få et større indblik i hvad Coding Pirates har gang i, og som i hvert fald aldrig vil misse tilmeldingen til det næste store event.