Søg
Close this search box.

Vi tror på fremtidens IT-kreativitet

Coding Pirates er en non-profit organisation, og som hovednerve i organisationen står en broget skare af IT-professionelle, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres IT-kompetencer og kreativitet.

Vi er på en IT-mission!

Coding Pirates Denmark er en forening med et fritidstilbud til børn og unge i alderen 7- 17 år. Vi nørder og leger med teknologi og IT til klubaftener, events og aktiviteter. Foreningen blev stiftet af Martin Exner og Christian Hjorth Lund, og de startede deres første hold på IT-Universitetet i februar 2014 efter et succesfuldt pilotprojekt i november 2013. Siden har foreningen haft stor medlemstilvækst og har i dag lokalforeninger i det meste af landet.

Coding Pirates er en non-profit organisation, og som består af IT-professionelle, lærere, programmører, forskere og entreprenører, som alle har det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres IT-kompetencer og kreativitet.

Vores formål er at fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af klubaftener.

Har du brug for hjælp?

Foreningsdokumenter

Vil du være med til at
gøre en forskel for børn og unge?

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste
netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – og du kan
være med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!

Følg os på vores sociale medier