Søg
Close this search box.

Få svar på dine spørgsmål her

Her på siden finder du svar på de spørgsmål vi oftest får stillet hos Coding Pirates. Er der nogle spørgsmål, som du ikke føler bliver besvaret herunder, så er du velkommen til at skrive til os på [email protected] eller kontakte sekretariatet lige her

Coding Pirates er en almenvelgørende forening, som vil fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, arrangementer og online kollaboration. Vi udvikler også dedikerede materialer til workshops og forløb og er dansk operatør på FIRST® LEGO® League. Coding Pirates sigter efter at skabe innovative produktudviklere.

Læs mere om Coding Pirates her

Vi laver primært aktiviteter for 7 og 17 årige. Nogle aktiviteter kræver, at man er ældre end 7 år, men det tager vores medlemssystem højde for (man kan ikke tilmelde sig en aktivitet, som man ikke er gammel nok til). 

Kontingentet kan variere fra afdeling til afdeling, men langt de fleste steder koster det 500 kr. pr. halvår.

Vi har klubaftener flere forskellige steder i Danmark, og der mødes børn og frivillige typisk én gang om ugen 2 timer ad gangen. Børnene arbejder og bygger på deres projekter og får hjælp af de voksne frivillige, når det bliver svært. Der er typisk flere forskellige aktiviteter og workshops på en klubaften opdelt efter alder og erfaring. Vi har også klubaftener, hvor der er en mere ledet stil, hvor man lytter efter en underviser og lærer fra dem.

Desværre har vi ventelister til mange afdelinger, så der kan godt gå lidt tid, inden I kan komme ind. Men jo før man bliver skrevet op i vores medlemssystem desto hurtigere kommer man forrest på  ventelisterne.  Husk, at angive hvilke ventelister I vil skrives op til og husk jævnligt at tjekke den e-mail I skriver jer op med.

I går ind på medlemssystemet og udfylder formularen. Efter I har modtaget en e-mail med et link, kan I gå ind og vælge de afdelinger, der er relevante for jer. Herefter vil I modtage en e-mail, når vi optager nye på holdene.

I finder medlemssystemet her

Hvis ikke der står andet i invitationen, så skal I tage en bærbar computer med som kører Windows, Mac eller Linux og en mus. Det behøver ikke at være en ny, dyr og kraftfuld maskine. De fleste af vores workshops kan klare sig med relativt få ressourcer. Til enkelte workshops er det nødvendigt at køre et specifikt operativsystem (f.eks. Windows eller Mac til Mindstorms, Windows 8 til Project Spark eller Unity osv.), men det får I at vide, når I møder op (og der vil som regel være andre workshops, I kan deltage i).

Det er forskelligt fra afdeling til afdeling, da det bl.a. afhænger af de frivillige, der er i afdelingen, efterspørgslen hos deltagerne i afdelingen, faciliteter og udstyr tilknyttet afdelingen. Man kan skrive til afdelingen, man er interesseret i og høre nærmere om, hvilke workshops der planlægges til næste sæson.

Hvordan bliver jeg frivillig?

For at blive frivillig i Coding Pirates skal du først og fremmest finde ud af, hvilken afdeling du ønsker at være frivillig i. Du kan se hvilke afdelinger, der ligger tæt på dig ved at klikke her

Men du kan også vælge at blive eventfrivillig uden fast afdeling eller blive frivillig på nogle af vores online aktiviteter.  

Herefter skal du udfylde vores indmeldelsesskema med dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig, inviterer dig til infomøde og sætter dig i forbindelse med den relevante afdeling. Indsendelsesskemaet finder du ved at scrolle ned til bunden af denne siden.

Hvis du ikke hører fra den afdeling, du har skrevet dig op til, kan du sende os en mail på [email protected] – så skal vi nok hjælpe dig videre.

Hvis du er ny frivillig i en ny afdeling, kan der være rigtig mange spørgsmål. Vi samlet en stak gode guides til dig her på vores frivilligportal, hvor du både kan læse om det at være frivillig, at bemande en post i bestyrelsen eller hvordan I skaffer flere børn til jeres afdeling.

Du finder frivilligportalen ved at trykke her

Vi indkalder også løbende til online infomøder. Hold øje her

Hvis du har behov for at komme i kontakt med din nye afdeling, men ikke kan finde nogle kontaktoplysninger, så kan du skrive til dem på deres mailadresse, som du kan finde ved at klikke her

Hvis du ikke hører noget, kan du også sende en mail på [email protected]

Hvis du har haft udlæg til aktiviteter i din lokalforening, så skal du aftale med den lokale kasserer, hvordan du får pengene retur. Husk altid at gennem bilag til kassereren, for de skal bruges til regnskabet.

Hvis du har udlæg for hovedforeningen, Coding Pirates Denmark, så skal du: 

1) Udfylde nedenstående formular 

2) Sende den udfyldte formular sammen med relevante bilag (OBS: Alle bilag skal underskrives med dato) til [email protected].

Vi rydder løbende op i vores system og fjerner ikke-aktive frivillige. Hvis du gerne vil slettes omgående, så skriv til [email protected]

Betaling

Tilmelding samt betaling til events, klubaftener og andre aktiviteter for børn og unge sker igennem members.codingpirates.dk

Coding Pirates’ klubaftener koster typisk 500 kr. pr. halvår og består af 3½ måned med 2 timer ugentlig aktivitet (bortset fra uger med helligdage eller ferier). Dog har enkelte afdelinger andre priser.

Tilmelding på ventelisten er gratis og uforpligtende. Du modtager kun tilbud om aktiviteter fra de afdelinger, hvor du er tilmeldt en venteliste.

Udover arrangementer med venteliste er der også åbne arrangementer, hvor man frit kan tilmelde sig. Priserne på hvert arrangement fremgår af tilmeldingssiden, hvor du bekræfter din tilmelding.

Læs mere om Coding Pirates her

Ved aflysning af enkelte klubaftener på en sæsonaktivitet, vil der ikke være nogen refundering af kontingent.

Ved betaling online er der 14 dages fortrydelsesret, fra den dato tilmeldingen er aktiveret.

Ved aflysning af enkeltdagsarrangementer vil alle tilmeldte blive varslet pr. e-mail og betalinger blive refunderet.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du kontakte os på [email protected]

Læs mere om Coding Pirates her

Foreningens medlemmer er børn, unge og frivillige, som betaler kontingent til en godkendt lokalforening eller til Coding Pirates Denmark. 

Prisen for frivillige er 75 kr. årligt.

Alle medlemmer inviteres til at deltage i foreningens landsmøde og generalforsamling, hvor de også vil være stemmeberettigede.

Læs mere om Coding Pirates her

Hvis du oplever problemer med betaling på medlemssystemet er du velkommen til at skrive til os på [email protected] 

Læs mere om Coding Pirates her

Medlemssystemet

Medlemssystemet i Coding Pirates er opbygget og kodet af vores dygtige frivillige. Frivillige anvender systemet til medlemsadmininistration. Herfra sendes invitationer ud og her kan de frivillige danne sig et overblik over både børn og frivillige i lokalforeningen. Der oprettes et administratorlogin til brug af de enkelte afdeling.

Hvis du ikke har fået dit administrator login, så skriv til [email protected]

Er du frivillig skal du gå ind og oprette dig som frivillig. Find derefter den afdeling du skal oprette dig som frivillig under.

Gå til admin-delen af medlemssystemet

Forældre tilmelder og opretter deres barn gennem frontenden af medlemssystemet. Det er også her, at de logger ind og skriver deres barn op.

Gå til tilmeldingssiden af medlemssystemet

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet Piratnyt?

 Alt du skal gøre for at skrive dig op til Coding Pirates’ månedelige Piratnyt via formularen herunder. Når du har gjort det, modtager du en mail, hvor du skal verificere at du har tilmeldt dig Piratnyt.

Tjek om du har sagt ja til at modtage vores nyhedsbrev via den mail du modtog efter tilmelding. Den kan være havnet i Uønsket, så dobbelttjek gerne der. 

Er den ikke dukket op, så kontakt os da via [email protected] så kan vi dobbelttjekke, at du er havnet rigtigt i vores system.

Hvis du fortryder at modtage Piratnyt, kan du afmelde dig igen ved at klikke på linket i bunden af det sidste Piratnyt mail du har fået fra os.

Tilmeld dig piratnyt!

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste
netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også kan du
være med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!

Følg os på vores sociale medier