Søg
Close this search box.

Tilmeld dit barn til Coding Pirates

Er dit barn klar til at gå ombord på en spændende rejse gennem kodning, teknologi og kreativitet? Hos Coding Pirates vil dit barn lære at skabe med teknologi og udforske de digitale have. Lad dit barn styrke deres digitale færdigheder og blive en del af Coding Pirates! 

Hvad er Coding Pirates?

Coding Pirates er en forening, som vil fremme børn og unges produktive og kreative IT-kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates-afdelinger. Coding Pirates sigter efter at skabe innovative produktudviklere.

Alt det du skal vide om tilmelding

LAD DIT BARN UDFORSKE SIN KREATIVITET I CODING PIRATES

Coding Pirates er en sjov klub for børn i alderen 7-17 år. Her lærer vi om computere og teknologi på en legende måde. Vi laver spændende aktiviteter og workshops, hvor vi programmerer og skaber ting sammen. Det handler om at udforske den digitale verden og være kreative sammen. Vi er et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt med teknologi!

Kom godt i gang i medlemssystemet

sådan gør du!

I videoerne her ved siden af kan du blive guidet igennem oprettelse af en profil (tilmeld dit barn) og tilmelding til arrangement (login i medlemssystemet).

Vores kommende landsarrangementer for børn og unge:
I dag

Tilmeld dig piratnyt!

PiratNyt er Coding Pirates’ nyhedsbrev og det udkommer en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan man læse om nyheder og kommende events i Coding Pirates’, samt nyt fra foreninger, sekretariatet og frivillige. 

PiratNyt er for alle, der har lyst til at få et større indblik i hvad Coding Pirates har gang i, og som i hvert fald aldrig vil misse tilmeldingen til det næste store event.

Følg os på vores sociale medier