På grund af regeringens nye forebyggende retningslinjer mod coronavirus er alle Coding Pirates afdelinger, også i København, lukket i minimum to uger. Det kan I læse mere om her. Mange klubber har sat tiltag til online-klubaftener i gang, som I er velkomne til at benytte jer af.

 

Hop ind på Coding Pirates’ Discord

I de sidste par dage har vores seje frivillige arbejdet på højtryk på at finde en løsning på de lukkede klubber, og derfor kan du stadig være med online på Coding Pirates’ egen Discord. Mange afdelinger har også taget initiativ til online klubaftener og vi vil ligeledes forsøge at dele idéer til undervisningsmateriale og lignende, som man kan hgyge sig med derhjemme, mens skoler og klubber er lukkede. Følg med på Coding Pirates hjemmeside og Facebookside for løbende at få opdateringer.

» Hop ind på Coding Pirates Discord

Hackathons er også aflyst

Som følge af de nye forholdsregler har vi også valgt at aflyse en række arrangementer her i marts. Det gælder de to hackathons, som skulle være afholdt d. 15 marst i anlednign af DIKU’s 5-års fødselsdag og filmhackathon i Kahytten d. 22 marts. Hvis du har købt billet til et hackathon, som er blevet aflyst, får du pengene refunderet. Grundet en øget administrativ byrde kan der godt gå lidt tid, men oplever du problemer eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected].

Generalforsamlingen udskydes

Derudover – som en sidste konsekvens – udskyder vi den ordinære generalforsamling i Coding Pirates København, som skulle have været afholdt d. 21 marts. Vi arbejder i øjeblikket på at finde en ny dato, og vi vil selvfølgelig holde jer opdateret på hjemmesiden og på Facebook.