Søg
Close this search box.

LEG Kreativitet TEKNOLOGI

Coding Pirates er en forening, der laver fritidsaktiviteter for børn og unge, hvor de kan udvikle deres teknologiske vovemod og kreativitet. 

Hos Coding Pirates kan dit barn gå til teknologi og IT. Her lærer man f.eks. at kode sit eget spil og udforske og lege med en masse forskellige teknologier. 

Vores pirater bliver klogere på teknologi og IT gennem leg og kreativitet. Det er nemlig vigtigt for børn og unge, at de bliver teknologisk dannet, så tøv ikke med at få dit barn med om bord hos Coding Pirates.

Vi tror på fremtidens it-kreativitet

Hos Coding Pirates tror vi på, at fremtidens kreative brug af teknologi starter med udforskning og leg. Den leg etablerer vi hos Coding Pirates i vores fritidstilbud. En leg hvor der er plads til alle og plads til at udfolde sin kreativitet igennem IT og teknologi.

Kreativiteten inden for IT og teknologi er uendelig og alle har potentiale til at bruge denne og blive en skaber af teknologi. Gennem vores fritidstilbud og events giver vi børn og unge mulighed for at udforske, eksperimentere og skabe med IT og teknologi. Vi tror på, at ved at inspirere og uddanne fremtidens innovatører kan vi forme en verden, hvor IT ikke bare er en passiv del, men en aktiv drivkraft til at forme fremtiden. 

Det er vigtigt at børn og unge får udforsket teknologien allerede i en tidlig alder, fordi det betyder at de kan bruge det i deres fremtidige hverdag, uddannelser og jobs.

Vil du være med til at
gøre en forskel for børn og unge?

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste
netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også kan du
være med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!

Det sker i Coding Pirates:
I dag

Vær med til at skabe danmarks sejeste kodepirater

Vi arbejder hårdt hver dag for at opnå det bedst mulige resultat, så vores kodepirater rundt i landet får undervisning i IT og teknologi, som de kan bruge i deres hverdag. Undervisningen skal udfordre og inspirere vores pirater, så de selv udtænker nye idéer, og bruger deres kreativitet. Man bruger sin kreativitet meget som pirat hos Coding Pirates, og det gør vi gennem leg og en hands-on tilgang til teknologi.  

Coding Pirates har de sejeste pirater, der finder på alle mulige sjove ting sammen med de frivillige. Det er nemlig sjovt at gå til Coding Pirates! Hvis du gerne vil være med til at skabe dette sjove og legende fritidstilbud for børn og unge kan du blive frivillig i Coding Pirates.

Seneste nyt fra Coding Pirates

Tilmeld dig piratnyt!

PiratNyt er Coding Pirates’ nyhedsbrev og det udkommer en gang om måneden. I nyhedsbrevet kan man læse om nyheder og kommende events i Coding Pirates’, samt nyt fra foreninger, sekretariatet og frivillige. 

PiratNyt er for alle, der har lyst til at få et større indblik i hvad Coding Pirates har gang i, og som i hvert fald aldrig vil misse tilmeldingen til det næste store event.

Følg os på vores sociale medier