Søg
Close this search box.

Coding Pirates-afdelingerne i Aarhus mødes til åbent hus på Hovedbiblioteket den 11. maj, hvor kodeinteresserede børn og kreative sjæle er velkomne til at besøge de forskellige workshops og se Fremtidsøen i udvikling.

codingpirates-hovedbiblioteket-aarhus01
Foto: Benjamin Pomerleau

Åbent hus-arrangementet på Hovedbiblioteket er kulminationen med samarbejdet mellem de to Coding Pirates-afdelinger i Aarhus. Det er samtidig sidste gang, at aktiviteterne omkring brug af teknologier og kodning kan ses på Hovedbiblioteket, da åbningen af bibliotekernes nye Dokk1-bygning nærmer sig med hastige skridt.

Alle er velkomne til det gratis arrangement den 11. maj 17:00 – 19:00 på Hovedbiblioteket, Møllegade 1, 8000 Aarhus.

Til arrangementet kan nuværende og kommende piratbørn, frivillige og interesserede forældre komme helt tæt på workshops med spiludvikling, robotprogramming og musikprogrammering og meget mere.

Coding Pirates CUDiM medbringer deres seneste initiativ: “Fremtidsøen”. De er lige nu i gang med at skabe en fælles ø ved hjælp af forskellige teknologier, flyttekasser, mediefortællinger og opfindsomhed.

Coding Pirates-afdelingen på Hovedbiblioteket skifter både lokation og navn til “Coding Pirates Dokk1”, men der vil fortsat blive arbejdet målrettet på, at skabe gode it-tilbud for børn og unge i Aarhus. Det vil derfor være sidste gang, man har muligheden for at komme på Hovedbiblioteket og se teknologi-piraternes opfindelser.

Kom og se hvor langt kodepiraterne er kommet med det, de skaber og udvikler i Coding Pirates.

Læs mere: