Udviklingen af Piratskibet får nu for alvor vind i sejlene, idet vi kan annoncere Morning Train som webbureauet, der skal udvikle online platformen.

Piratskibets styregruppe havde flere webbureauer i spil til opgaven, men valget faldt i sidste ende på det odenseanske webbureau Morning Train. I deres valg lagde styregruppen særlig vægt på Morning Trains imponerende portefølje med projekter af høj kvalitet og kompleksitet. Samtidig havde Morning Train i deres forarbejde gjort sig grundige overvejelser om centrale aspekter ved Piratskibet.

Morning Train har stor erfaring med at udvikle websites og tæller over 25 specialister inden for web-design, programmering og online marketing. Med andre ord er det et hold af yderst kompetente skibsbyggere, vi har allieret os med.

Du kan blive klogere på Morning Train og deres motivation for at påtage sig opgaven i præsentationsvideoen herunder samt på deres hjemmeside morningtrain.dk:

Intromøde og workshops

Fredag den 22. marts mødtes styregruppen for Piratskibet med Morning Train til deres første intromøde, hvor de koordinerede det videre samarbejde. Ugen efter deltog medlem af styregruppen Sune Nilausen og Piratskibets projektleder Jakob Vest Hansen i projektets første workshop hos Morning Train, hvor mange af de tekniske grundsten blev lagt.
I den nærmeste fremtid er der ligeledes planlagt en didaktisk workshop hos Morning Train, hvor styregruppemedlemmerne Lis Zacho og Mikkel Kisling vil deltage.

Nye prototyper

Morning Train arbejder i første omgang hen imod at udvikle et såkaldt MVP (minimum viable product), der er en reduceret udgave af platformen med kun de vigtigste, centrale funktioner. Den reducerede prototype af Piratskibet testes herefter på udvalgte brugere. Feedbacken herfra leder videre til udviklingen af nye prototyper af platformen med flere funktioner og en mere helstøbt brugeroplevelse. Her ændrer platformen karakter og bliver en såkaldt MLP (minimum loveable product).

Piratskibet lanceres efter planen i anden halvdel af 2019.

Læs mere om projektet på Piratskibets projektside codingpirates.dk/piratskibet >>