Vi har i vinterferie ugerne 7 og 8 haft en konkurrence kørende, hvor man kunne indsende sit bud på en Coding Pirates plakat. Ikke bare har vi fået nogle fuldstændigt fantastiske plakater ind ad døren – vi har også fundet en vinder!

Gaia havde indsendt  den flotte vinderplakat!

Dommerpanelet skrev blandt andet om den:

– Wow Gaia

– Rigtig flot manga stileret Coding Pirates plakat, den giver et rigtigt godt billede af de mange forskellige ting vi laver i foreningen og det ser jo næsten ud som om vi er et team af superhelte og hackere.

– denne plakat er helt klart designet til at skulle være en plakat og fungerer rigtig fint og målgruppen er godt ramt. Jeg er stort fan af de repræsentative roller indenfor teknologi verdenen og passer godt ind i det narrativ Coding Pirates ser ud til at omfavne selv.

– den rammer de lidt ældre og bruger æstetiske træk fra sci-fi-filmplakater, hvilket får en til at tænke på seje hackere og kodeguruer. Den ville jeg gerne selv have hængende 😉

– rigtig flot plakat, som på den ene side forholder sig til det, vi laver i Coding Pirates og på den anden side nytænker. Gaia har en stærk visuel forståelse og kan føre den ud i livet. Den henvender sig til en ældre del af vores målgruppe.

I kan se vinderplakaten, samt finde et link til en printbar højopløselig version nedenunder. I finder også de andre flotte bidrag dernede!