Søg
Close this search box.

Coding Pirates Unity Lørdage

Kom og lær Unity eller få hjælp til dine Unity projekter. Tilbuddet er for 12-17 årige, men 11 årige vil også blive inviteret i det omfang der er ledige pladser.

Tilmelding gennem Coding Pirates medlemssystem: https://members.codingpirates.dk/activities
Pris: 50 kr pr. gang.

Lokation

Unity
Niels Hemmingsens Gade 24
1153 København K

mødetid

Lørdag kl. 10:00-15:00.
Vi mødes én gang om måneden.

Kontaktinfo

Kaptajn: Rasmus Møller Selsmark
E-mail: [email protected]

Kom og lær Unity

Kom og lær Unity eller få hjælp til dine Unity projekter. Tilbuddet er for 12-17 årige, men 11 årige vil også blive inviteret i det omfang der er ledige pladser.

Unity lørdage afholdes ca. én gang om måneden kl. 10-15 – de enkelte datoer står under aktiviteten. Man kan vælge at deltage én eller flere lørdage. Der vil være workshops for begyndere alle gange, samt mulighed for at man kan arbejde med egne projekter og få hjælp til disse. 

Unity stiller lokaler til rådighed og der er pizza i pausen, og vi har samlet frivillige på tværs af afdelinger fra Sjælland som vil afholde workshopen i Unity samt hjælpe med at svare på spørgsmål omkring spiludvikling i Unity.

Når man er skrevet op på ventelisten, bliver man inviteret til de enkelte workshops, og her vælger man om man vil deltage i den eller ej. Det er først til mølle, så hvis man vil være sikker på en plads skal man være hurtig. Nogle gange kommer der flere pladser undervejs, så hvis man ikke fik en plads i første omgang kan det godt betale sig at checke en gang imellem.

Du skal selv medbringe:

  • En nyere laptop med mindst 8GB RAM og mindst 10GB ledig diskplads (vi har nogle få låne laptops)
  • En mus
  • Et headset
  • Det vil være en stor fordel hvis Unity version 2022.3 LTS er installeret
    Det er gratis og kan downloades her:  https://unity.com/download
    Husk også at installere 2022.3 LTS efter at Unity Hub’en er installeret.

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!