En ny afdeling og tilhørende forening er ved at se dagens lys i Herning, hvor aktive borgere med forskellige baggrunde har været drivkraften bag. Deltag i generalforsamlingen og deltag også snart i foreningens virke i Midtjylland.

Foto: Benjamin Pomerleau

Foto: Benjamin Pomerleau

Synes du, at der mangler et tilbud til børn og unge, hvor de kan være kreative med IT og teknologier samt stifte bekendtskab med programmering og blive en slags IT spejdere? Eller kunne du tænke dig at være kreativ på området sammen med børn og unge?

Så er Coding Pirates svaret. Coding Pirates er en forening med afdelinger over hele landet, hvor frivillige sammen med børn og unge er kreative og leger med IT, teknologier og programmering.

Hvis du synes, vi skal have en afdeling af Coding Pirates i Herning, så mød op til Informationsmøde og stiftende generalforsamling: Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 19.30 på Biblioteket i Herning 1.sal, Østergade 8.

Dagsorden: goo.gl/eX7CjX og forslag til vedtægter: goo.gl/TLCCYv 

Her kan du få mere information om Coding Pirates Herning og bakke op om foreningen, så vi kan komme i gang med at lave et fedt tilbud for børn og unge. Du kan få en for smag på, hvad Coding Pirates er, og hvad det vil sige at være kodepirat, frivillig m.m., samt få mulighed for at få en uddybende snak på foreningstorvet på Herning bibliotek d. 26.maj 16-18 (https://www.facebook.com/events/1674616542798817/).

Vi har brug for:

  • børn og unge, der gerne vil gå til Coding Pirates.
  • bestyrelsesmedlemmer
  • frivillige til at være kreative, lege og programmere sammen med børn og unge på ugentlige klubaftner,
  • frivillige til at finde kiks og saftevand o.lign.
  • frivillige til at fotografere, lave hjemmeside og PR-­materiale m.m.

Læs mere: