Søg
Close this search box.

Coding Pirates Skanderborg

NY AFDELING i 2023!

Lokation

Ungdomsskolen Skanderborg
Finlandsvej 5
8660 Skanderborg

mødetid

Mandage 17:00 – 19:00

Vi kører med 2 forløb pr. år; Januar/Februar til Maj  og September til December.

Afdelingsledere

Kaptajn: Malene Aagaard Nielsen
E-mail: [email protected]

Denne afdeling af Coding Pirates er stiftet i December 2022.

Vi glæder os til at få gang i Coding Pirates Skanderborg igen.

Coding Pirates Skanderborg består af en række frivillige og børn i alderen 7-14 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at idégenerere, udforske, opfinde, konstruere, kode, lege og skabe gennem teknologiske programmer og designs.

Vil du gerne være frivillig i Coding Pirates Skanderborg, så skriv til [email protected]

Har du interesse for at være nysgerrig på leg med kode og teknik sammen med os, så opret dig i medlemssystemet, log in og tilmeld dig ventelisten i Skanderborg. Du hører fra os.

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Facebook-side

Følg vores Facebook-side her, hvor vi deler information om hvad vi laver.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Ofte stillede spørgsmål...

Har du nogle spørgsmål omkring det at gå til Coding Pirates, så tjek disse faner ud, eller ræk ud til vores afdelingskaptajn via mail [email protected]

Q: Hvordan skriver jeg mit barn op?
A: Brug dette link: codingpirates.dk/tilmelding/
 
Q: Mit barn var med i sidste sæson, skal jeg tilmelde mig på ny?
A: Efter sæsonen er slut overgår man som hvilende medlem i det centrale system. Man skal derfor gå ind i medlemssystemet igen og skrive sig på ventelisten på den afdeling man vil deltage i. Når afdelingen er klar med en ny sæson og workshops, får man en invitation som beskrevet nedenfor.
 
Q: Jeg har været på ventelisten tidligere og modtaget invitation som ikke blev accepteret eller afvist. Hvad gør jeg for at vise min interesse igen?
A: Du tilmelder dig ventelisten til den afdeling du gerne vil skrives op til. Dit barn vil lande der på listen, hvor det passer ind i forhold til deres dato de blev oprettet i systemet.
 
Q: Er det først til mølle-princippet når jeg skriver mit barn op?
A: Nej, frivilliges børn kommer først, dernæst de der har deltaget i forrige sæson, dernæst fylder vi holdet op fra ventelisten
 
Q: Hvordan sikrer jeg mit barn en plads?
A: Der er ingen garantier, men ved at melde dig som frivillig får i fordelen af at blive spurgt først 😉
 
Q: Skal man kunne noget specielt som frivillig?
A: Næh, du skal have lyst til at arbejde med børn og gøre en forskel. Skal du være med på klubaftenerne, så er det en fordel at have lysten til at lege og eksperimentere med teknologi og lære fra dig. Lidt flair for teknologi er at foretrække, men hvis du vil bruge tid på at sætte dig ind i de teknologier vi har til rådighed eller har forslag til andre, så er du også meget velkommen.
Frivillige kan være til klubaften hver mandag eller deltage når man kan, dog er der et loft over hvor meget man kan være væk, førend man kan få sit barn med.
 
Q: Hvornår er næste sæson og hvad kommer den til at indeholde?
A: Følg med på vores facebook og her på siden. Vi har sæsonstart to gange årligt: Februar (Forår) og September (efterår).
 
Q: Vi har ikke en tablet/laptop, kan vi stadig være med?
A: Det er en fordel at have enten en tablet eller laptop, mange af workshopperne kræver at man kan medbringe eget udstyr. Vi har enkelte laptops til rådighed. Kontakt os på forhånd, hvis der er behov for at låne.
 
Q: Er der krav jeg skal vide som forælder?
A: Det er vigtigt at du gør dig klart at vi leger med teknologi og det gør vi af lyst. Vi kører ikke klasseundervisning, men lærer gennem leg med teknologi.
 
Q: Mit barn har en diagnose, kan man stadig være med?
A: Ja vi rummer som udgangspunkt alle børn og voksne. Vi vil gå i dialog med dig om dit barns behov.
 
Q: kan vi komme og kigge en aften for at se om det er noget for os?
A: Tag kontakt til foreningen på mail, så vil vi se på hvad der er muligt. Vi vil dog som udgangspunkt ikke kunne garantere jer en plads på holdet i samme forløb efterfølgende, da der tages ind fra ventelisten ved ledige pladser.

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Interesseret? 1)Opret dig her: https://codingpirates.dk/tilmeld-dit-barn/ 2) Log in på medlemssiden og skriv dig på ventelisten til Coding Pirates Skanderborg. Du hører fra os når vi har en plads til dig.