Coding Pirates Silkeborg

Denne lokalforening af Coding Pirates (stiftet 3. november 2015) er tilknyttet Fablab Silkeborg, og har en række lokalafdelinger i Silkeborg Kommune

Coding Pirates Silkeborg er for børn i alderen 7-15 år og med aktive frivillige. Kodepiraterne er hver gang sammen om at idegenerere, udforske, opfinde, konstruere, kode, lege og skabe gennem teknologiske programmer og designs.

Første Klubaften for BØRN i forårssæson 2018 var tirsdag 23. januar kl. 17-19 og derefter hver tirsdag pånær den første tirsdag i måneden hvor der er FabLab aften for de FRIVILLIGE.

For unge og voksne nysgerrige på hvad der sker på en FABLAB aften: Skriv til os forinden – eller duk op nysgerrig som du er!

Vi har grebet det lidt specielt an i Silkeborg. Med velvilje og positiv opbakning fra kommunens skoleafdeling går vi efter at etablere lokalafdelinger på de 12 skoler, der er med i FabLab@school samarbejdet, samt i forbindelse med de andre skoler i kommunen, hvor der er størst interesse blandt børn og voksne.
Lokalafdelingerne fungerer decentralt og sikrer at vi kommer ud til mange flere børn og kan engagere flere voksne helt lokalt (i forhold til andre byer hvor man mødes centralt).
De lokale frivillige mødes også centralt på Fablab Silkeborg den første tirsdag i måneden og udveksler erfaringer og lærer nye ting een gang om måneden på FabLab Silkeborg.

Vi har i Forårs sæsonen 2018 afdelinger

– Vestre Skole
– Gødvad (Dybkær, Gødvad og Grauballe skoler)
– Campus Bindslevs plads

På enkelte andre skoler mangler vi blot lokale frivillige til at kunne starte op.

Der findes ventelister til de forskellige lokalafdelinger – registrer eller opdater under members.codingpirates.dk  . VIGTIGT: husk at tilføje navnet på barnets skole til efternavnet – på den facon kan vi se hvor barnet har forrang – send gerne en mail også.

En afdeling kan startes når vi har 3 faste frivillige på plads og nogle løse og vi har en normering på op til 2-4 børn pr. frivillig.
OBS: Børn fra den lokale skole har forrang. Frivilliges egne børn kan optages uden om ventelister (da alle frivillige muliggør flere pladser til andre børn)

Den lokale forening afholdt stiftende generalforsamling 3. november 2015 og har senest i april 2018 justeret vedtægterne til de nuværende Foreningsvedtægter Coding Pirates Silkeborg 2018

Martin Robert Knudsen er Pirate Lord (formand) for foreningen og kan kontaktes via silkeborg@codingpirates.dk 30246444

Frivillige mødes den første tirsdag i måneden på FabLab Silkeborg til at ideudveksle og lære nye skills. Følg med på facebooksiden CodingPiratesSilkeborg

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvordan kontakter jeg afdelingen, som mit barn går i?

  •  Kontakt afdelingen via kontaktformularen nedenfor – eller PB via Facebook siden

Spørgsmål: Skal mit barn have egen laptop med til Coding Pirates?

  • I udgangspunktet, ja. De fleste workshops kræver, at dit barn selv har en laptop med. Forhør dig evt. ved den valgte workshops koordinator den første gang I kommer.

Spørgsmål: Jeg vil gerne støtte op eller hjælpe til, men er ikke selv en IT haj ?

  • Det lyder rigtig godt – du vil sandsynligvis passe fint ind. Vi frivillige er en mangfoldig blanding af personer, med det til fælles, at vi er positive og proaktive og nysgerrige, der sympatiserer med Coding Pirates Mission – og gerne selv vil lege lidt med børn og teknologi. Udfyld med et par stikord om dig selv, hvor dine interesser ligger og send kontaktformularen nedenfor, så tager vi den derfra 🙂 Velkommen ombord på Piratskibet.

Kontakt Coding Pirates Silkeborg

14 + 13 =

Seneste Nyt

Indkaldelse til Generalforsamling i Silkeborg

Indkaldelse til Generalforsamling i Silkeborg

Coding Pirates Silkeborg er i gang med sin første sæson og indkalder til generalforsamling, da vi gerne vil give en status og modtage feedback og naturligvis også følge vores vedtægter. Vi ses på FabLab 5. april 2016.

read more
Coding Pirates holder generalforsamling

Coding Pirates holder generalforsamling

Hermed indkaldes til generalforsamling i Coding Pirates Denmark søndag 14. februar 2016 kl. 12-17. Gør din indflydelse gældende og send spørgsmål, stil op til bestyrelse og ikke mindst: Mød op!

read more

Fototilladelse

Program

Coding Pirates Silkeborg

Fablab Silkeborg
Bindslevs Plads
8600 Silkeborg