Bare fordi det er sommerferie, er det ikke ensbetydende med, at det er helt slut med at kode. Det bevidste flokken af frivillige og ivrige deltagere, der troppede op lørdag den 29. juni 2019  kl. 10 i Valby Kulturhus til en hel dag med kodning, VR, hygge og gifler ad libitum. Der var både kodepirater og børn, der endnu ikke er startet til Coding Pirates, som kunne komme og se, hvad man kan lave med os.

Til de helt “grønne” pirater havde Dorte taget Lego Wedo med, så man kunne bygge sin egen maskine, bil eller robot og kode den til at køre og lave forskellige bevægelser.

Per tog sine Oculus Quest VR-briller med, som naturligvis var vildt populære… både hos børnene og de voksne 😉

Som et særligt indslag havde vi besøg af Jakob Vest fra sekretariatet og Morning Train, som udvikler Piratskibet til os lige nu. De fremmødte fik lov til at teste forskellige features på Piratskibet og lege med platformen. Sekretariatet kvitterede med is til alle – hvilket var tiltrængt på den varme, solrige lørdag.

Alt i alt var det som altid en smadderhyggelig dag, og vi glæder os allerede til næste hackathon. Husk, at hvis du har lyst til at deltage og være med til at arrangere hackathons, kan du skrive inde på #kbh-hackathons.