Igennem de sidste mange måneder har der været travlt på Piratskibet og i styregruppen. Her har det nemlig handlet om at planlægge og afvikle Coding Pirates første nogensinde Coding Pirates Awards.


Tusinde Tak til dette års deltagere i Coding Pirates Denmarks’ første prisuddelling Coding Pirates Awards, hvor vi hylder engagerende og dansktalende online undervisnings- og læringsmateriale.

Mange har deltaget med helt enestående projekter og nu er det med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre vinderne. Deltagerne  har konkurret i 6 forskellige kategorier, samt en bonuskategori for de 10 bedste læringsvideoer. Der uddeles i alt 16 præmier. (Du kan se alle forløbene ved at klikke ind på dem. )

Vinderne vil blive direkte kontaktet af Coding Pirates på deltagernes oplyste mail. 

 

Vi håber I er spændte, for her kommer dette års resultat!

Tillykke til vinderne og tak for deltagelsen til alle jer, der har været med! 


Her ses et uddrag af vinderprojektet: LUA på Piratskibet.dk, hvor du både kan lære at lave et pong spil og et skydespil

Bedste Vejledning

Vinderen er …

Python på micro:bit og bit:bot bil

 

Nominerede

Python på M5Stack


Her ses et uddrag af vinderprojektet: Lær at lave en Bit:Bot bil i Micro:bit

 

Her ses et uddrag af vinderprojektet: Byg selv en håndspritsdispenser med en Arduino, hvor du kan lære at bygge en robot, til at distribuere håndsprit.

Her ses et uddrag af vinderprojektet: LUA på Piratskibet.dk, hvor du både kan lære at lave et pong spil og et skydespil

Du kan se alle forløbene ved at klikke på deres navn

Coding Pirates Awards

Coding Pirates Awards er skudt i gang for både at hylde de mange dygtige mennesker, der gennem de sidste par år har lavet digitale læringsforløb. Men vigtigtigst af alt er Coding Pirates Awards sat i gang for styrke mulighederne for, at give børn og unge kompetencer, viden og erfaring med digitale teknologier gennem læringsforløb på Piratskibet.dk 
På Piratskibet kan børn og unge i fællesskab styrke deres kompetencer inden for IT-kreativitet ved at udforske en verden af kvalitetsindhold særligt målrettet børn i alderen 10-12 år.

Piratskibet har til formål at understøtte Coding Pirates eksisterende arbejde ved at fungere som interessevækkende platform for kommende pirater, samtidigt med at platformen skaber et socialt rum, hvor eksisterende pirater kan udveksle idéer og skabe bånd på tværs af landet.

 


Klik ind på Piratskoibet og se flere læringsforløb til børn og unge piratskibet.dk


Bedste Video lavet af børn under 12 år

Vinderen er …

Guide til at lave en hjemmeside på weebly.com

 


Her ses et uddrag af vinderprojektet: Guide til at lave hjemmeside på Weebly.com, hvor du kan lære at bygge din egen hjemmeside.

Bedste Video lavet af unge mellem 13 til 18 år

Vinderen er …

Lua forløb på Piratskibet

 


Her ses et uddrag af vinderprojektet: LUA på Piratskibet.dk, hvor du både kan lære at lave et pong spil og et skydespil