Kom på Herning Bibliotek d 17. juni kl 10.30-12.00 og se robotter, som børn og frivillige fra Coding Pirates Herning har bygget.

Kodepiraterne har i foråret deltaget i en robotkonkurrence i Universe i Sønderborg, og i vinterens løb har de haft travlt med at udvikle idéer og bygge robotter til konkurrencen.

På billedet ses en af de robotter, som er lavet af kodepirater og frivillige i Coding Pirates Herning. Robottende deltog i turneringen i Sønderborg

En anden af de robotter, som deltog ved turneringen i Sønderborg.

Kom og se robotterne kæmpe mod hinanden i en ægte Sumobrydning robotdyst og hør børn og frivillige fortælle, hvordan de har lavet robotterne.

Robot Sumo-brydning

En af robotterne i robotfight til konkurrencen i Sønderborg

Før konkurrencen besøgte TV2 MidtVest “Robotholdet” på en klubaften, hvor de transmitterede Danmarkshistoriens første live robot-fight. Se indslaget og få en smagsprøve på, hvad der venter.

Indslaget fra TvMidtVest

Udover at høre om de robotter som kodepiraterne har lavet og programmeret, er der mulighed for selv at prøve at programmere med robotterne Dash & Dot.

Alle er velkomne til eventet og til at få en snak med de frivillige og kodepiraterne, samt se eksempler på, hvad vi laver på de ugentlige klubaftener. Det sker i Gadeplan – ud for indgangen fra Smedegades P-plads.

Kig forbi hvis du/dit barn overvejer at være kodepirat eller hvis du vil vide mere om at være frivillig i Coding Pirates Herning og hvad du evt kan hjælpe med.

Følg vores facebookside og facebook-eventet, for yderligere oplysninger og informationer om eventet, robotterne og konkurrencen, samt billeder og video.