Vil du være en del af Danmarks mest entreprenante IT lærings organisation? Vi søger en praktikant til vores nyoprettede sekretariat i Odense. Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine egne projekter, og du får en enestående mulighed for at bruge dine evner i den virkelige verden.

 

Coding Pirates understøtter og fremmer idéudvikling, konstruktionsevne og designtænkning gennem en åben og eksperimenterende tilgang til teknologier gennem demokratiske og dialogiske processer. Foreningen er karakteriseret ved medborgerskab, netværk og venskaber, der lader børn, unge og voksne mødes omkring samskabelse og videnudveksling i en åben deltagelseskultur. Vi udvikler, afprøver og deler teknologiske formater, processer og viden med hinanden og resten af verden.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • Frivilligkontakt: herunder sparring med og servicering af frivillige i hele landet.
  • Kommunikation, projektledelse og fundraising
  • Events for både børn, unge og voksne
  • Udvikling af eksisterende og kommende aktiviteter
  • Tværgående samarbejde med organisationer og kommuner i hele landet

 

Om dig

  • Du interesserer dig for IT
  • Du er udadvendt og er indstillet på at samarbejde med de frivillige på vores aktiviteter – du ser en kæmpe styrke ved det frivillige ejerskab og engagement.
  • Du har lyst til at bygge et nyt sekretariat op fra bundet sammen med et par få dedikerede medarbejder
  • Du er en haj til skriftlig og mundtlig kommunikation og samtidig er du ret skrap til Excel og CRM
  • Du er i gang med en videregående uddannelse og er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret.

 

Dit praktikophold

Du får mulighed for at prøve dig selv af i en ung, visionær og dynamisk organisation. Du modtager sparring fra din sekretariatschef og hovedbestyrelsen, samtidig med at du selv får lov til at præge dine arbejdsområder. Vi sørger for, at du får ansvar i sikre rammer, så du kan udvikle dig i en positiv retning.

Du har base på vores sekretariat, der kommer til at ligge i, eller tæt på Odense. Du indgår i et dynamisk og uhøjtideligt miljø tæt på sekretariatsledelse, hovedbestyrelse og de seje frivillige i vores lokalafdelinger.

 

Praktikperioden 

Praktikken løber fra den 16. august 2017 til den 19. januar 2018. Arbejdstiden er 30 timer ugentligt med mulighed for fleksibilitet ift. dit studie. Praktikken er ulønnet. Der vil forekomme enkelte møder i aftentimerne.

Send dit CV og en ansøgning senest søndag den 22. maj 2017. Samtaler finder sted i uge 23. I ansøgningen bedes du oplyse, hvor du har set opslaget.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Brian Lindskov Larsen på [email protected] eller på telefon 26 49 59 91, hvis du har spørgsmål til stillingen.

 

Praktikant i mere end et semester?

Du kan være praktikant i ét eller to semestre. Hvis du er praktikant i to semestre, er perioden den 16. august 2017 til den 22. juni 2018. Slutdatoen er ikke fastlagt og kan ændres efter behov. Hvis du er praktikant i to semestre, vil vi skræddersy dit forløb, så du i løbet af det sidste semester i højere grad får selvstændige arbejdsopgaver, der passer til dit niveau og den ekstra erfaring, du har fået. Skriv tydeligt i din ansøgning, hvis du ønsker at være praktikant i to semestre.