Ohøj derude i det danske farvand!

Når går det løs på Piratskibet

Fra d. 18. november til 16. december har alle børn og unge 18 muligheden for at deltage i Piratskibets fire Vinter Challenges. 

Over de næste fire uger, vil der komme en ny challenge, med sit eget unikke tema og en dertilhørende præmie, som du har muligheden for at vinde. De fire challenges vil blive annonceret på vores officielle Facebookside og inde på Piratskibet.dk

Udfordringerne vil ikke være mediespecifikke, så uanset om du er mest komfortabel med at kode i Scratch, HTML, bygge robotter eller lave animationsfilm, kan du sagtens være med. 

Til hver challenge har vi tilføjet muligheden, for at du kan tilføje lidt Extra Spice til dit projekt, hvis du har lyst. Det Extra Spice, er din mulighed for at udfordre dig selv yderligere, ved at opfylde et par specielle krav, som vil medfølge hver challenge. 

Du skal indsende dit projekt inden deadlinen til hver challenge for at kunne deltage i konkurrencen. 

Første challenge bliver annonceret d. 18/11 og har deadline d. 25/11

Anden challenge bliver annonceret d. 25/11 og har deadline d. 3/12

Tredje challenge bliver annonceret d. 3/12 og har deadline d. 9/12

Fjerde challenge bliver annonceret d. 9/12 og har deadline d. 16/12

Efter hver deadline vil vores jury, bestående af Sune Nilausen, Lis Zacho og Jan Vejlin fra Coding Pirates, vælge hvilket en af ugens indsendte challenges har vundet. Ugens vinderprojekt vil blive offentliggjort på Piratskibet. Når vinderen af ugens konkurrence er blevet offentliggjort vil vi tage direkte kontakt til den enkelte. 

Hvordan deltager du i de fire challenges?

For at kunne deltage i de forskellige challenges, skal du først og fremmest oprette en gratis bruger på Piratskibet. 

Når du har oprettet en bruger,skal du indsende dit projekt, ved at uploade det til Piratskibet under “showcases”. HUSK at marker det under kategorien “konkurrencer – Vinter Challenges” når du opretter det.

Du skal huske at uploade dit projekt inden deadlinen på de unikke challenges. 

Vi ses på Piratskibet !

Vi glæder os til at se jeres fantasifulde projekter ombord på Piratskibet!

Hvis du har spørgsmål til vores challenges, så tøv endelig ikke med at skriv til os på mail: [email protected]

Challenge 1 (AFSLUTTET)
Den første challenge handler om, hvad det vil sige at være en vaskeægte kodepirat. Det vil sige du skal vise os, hvad du syntes der er det fedeste ved Coding Pirates. Om det er at bygge en skulptur af vores maskot i MineCraft, eller vise os et spændende spil du lavet til en klubaften eller noget helt tredje er fuldstændig op til dig. Det eneste krav er blot at du uploader dit projekt til Piratskibet og husker at markere det under kategorien “konkurrencer – Vinter Challenges” når du opretter det.
!Extra Spice!
Som Extra Spice kan du til denne challenge vælge at udfordre dig selv endnu mere ved at opfylde disse to krydrede krav: 
 1. Inkluder Coding Pirates’ Logo
 2. Inkluder din yndlings frivillig
Hvordan du tilføjer disse to krydderier er fuldstændig op til dig, juryen skal blot kunne se at disse er inkluderet.
Held og Lykke til jer alle og god vind fremad !
DEADLINE 25/11
Challenge 2 (Afsluttet)

Denne gang får I seje pirater til opgave, at lave et projekt i et hvilket som helst medie, hvor Piratskibet er i centrum. Om I vælger at lave et spil, hvor man skal styre Piratskibet, en animationsfilm om vores Coding Pirates maskotter ombord på Piratskibet eller noget helt tredje, er op til jer. Det eneste krav er blot, at Piratskibet skal være omdrejningspunktet i jeres projekt. 

Husk at I skal uploade jeres projekter til Piratskibet.dk og markere det under kategorien “konkurrencer – Vinter Challenges” når du opretter det. Desuden skal du gøre det klart, hvilken challenge dit projekt hører under. Så skriv dit projekts navn, efterfulgt af hvilken challenge det hører under, f.eks. Challenge 2. Deadline er d. 3/12 

Extra Spice 

  • Der skal være et dyr med fra havet – om det er en haj, skildpadde eller en fisk er op til jer. 
  • Inkluder Coding Pirates’ signatur farver: Blå, Gul, Orange og Grå 

Hvordan I tilføjer disse to krydderier, er fuldstændig op til jer. Juryen skal blot kunne se at disse er inkluderet. 

Challenge 3 (afsluttet)

Så er vi allerede nåede til den 3. challenge, hvor I nu endnu engang kan slå fantasien løs. Denne gang skal I vise os, hvem jeres yndlings digitale karakter er.  I skal derfor lave et projekt i et hvilket som helst format, der hylder jeres favorit karakter. Om I laver et spil eller bygger en robot eller i laver jeres egen Anime film, er fuldstændig op til jer.  Det eneste krav er at karakteren skal være omdrejningspunktet i jeres projekt. 

 

Husk at I skal uploade jeres projekter til Piratskibet.dk og markere det under kategorien “konkurrencer – Vinter Challenges” når du opretter det. Desuden skal du gøre det klart, hvilken challenge dit projekt hører under. Så skriv dit projekts navn, efterfulgt af hvilken challenge det hører under, f.eks. Challenge 3. Deadline er d. 9/12 

 

 • Ekstra spice
  • Inkluder lyde eller en melodi i dit projekt 
  • Inkluder dit yndlingscitat eller lyd fra din karakter

 

Hvordan I tilføjer disse to krydderier er fuldstændig op til jer, juryen skal blot kunne se at disse er inkluderet.

Challenge 4 (gældende)

Så er den sidste og 4. challenge over os på Piratskibet. Det derfor endnu engang blevet tid til at gå til tasterne og vise os jeres projekter. I denne challenge,  gælder det om at slippe sin indre december glæder fri.

 

 For at deltage i den 4. challenge skal i lave et projekt, der fejrer december.  Lav nisser, inkluder stearinlys, lyskæder, julemænd eller hvad med æbleskiver? Der er fuldstændig frie tøjler og fri leg her til denne sidste challenge. Så lad os skrue helt op for decemberhygge stemningen på Piratskibet! 

 

Husk at I skal uploade jeres projekter til Piratskibet.dk og markere det under kategorien “konkurrencer – Vinter Challenges” når du opretter det. Desuden skal du gøre det klart, hvilken challenge dit projekt hører under. Så skriv dit projekts navn, efterfulgt af hvilken challenge det hører under, f.eks. Challenge 4. Deadline er d. 16/12 

 

 • Inkluder Sne
 • Inkluder Honningkagemænd  

 

Hvordan I tilføjer disse to krydderier er fuldstændig op til jer, juryen skal blot kunne se at disse er inkluderet. 

 

Held og Lykke til jer alle og god vind fremad ! 

Præmien til uge 4, er dette fede Razer Kiyo streaming kamera!

Følg med her:

Snapchat

Brug Snapchat til at scanne QR-koden

Instagram

Brug Instagram til at scanne QR-koden