Piratskibets første netværksmøde Videoværkstedet d. 20. januar var en kæmpe succes. Mødet havde fokus på digital undervisning og udvikling af online læringsmaterialer, hvor blandt andet Sune Nilausen holdte et kort oplæg om hvilke programmer og værktøjer, der er gode at komme i gang med at lave online læringsforløb.

Hvis du selv er interesseret i at komme igang med at lave online læringsforløb eller videoer, kan du programmerne ud her: 

Desuden har Sune lavet en nem guide til hvordan man nemt klipper, redigerer og uploader videoer i OBS og i Da Vinci Resolve:

Det har helt fantastisk at se så mange engagerede frivillige deltage i mødet og ikke mindst var det inspirerende at se så mange tage del i den gode dialog, der var omkring digital undervisning. Dette engagement glæder vi os til at se igen til vores næste netværksmøde i Videoværkstedet 2 d. 18/2 kl. 20:00-21:00, hvor vi blandt andet vil dykke et spadestik dybere i skabelsen af online læringsmateriale og hvad sådanne kan indeholde.

Her er vi selvfølgelig også spændte på at høre hvad I frivillige går derude og drømmer om at gå i gang med. Vi er desuden altid klar på at høre feedback fra jer og mere end spændte på at høre hvad I kunne tænke jer at høre mere om i videoværkstedet d. 18/2. 

Ønsker du at være med til det næste netværksmøde, så kan du allerede nu tilmelde dig her: