I begyndelsen af 2019 søsatte jeg projektet #fortællefredag med et ønske om at bringe os alle sammen tættere på hinanden gennem en større indsigt i hverdagen i Coding Pirates på kryds og tværs af afdelinger. Indlæggene i #fortællefredag skulle kunne inspirere til nye workshops, tilgange eller perspektiver på at være kodepirat.

I Coding Pirates Danmark er vi flere hundrede frivillige med tonsvis af værdifuld erfaring, men det har været svært at nå over til hinanden – især på tværs af landet. Initiativet havde derfor til opgave at skabe et vindue ind til de mange andre afdelinger i hele landet, som man ellers aldrig fik mulighed for at følge med i. Alt afhængig af, hvor i landet din afdeling ligger, og om den er ny eller gammel, har vi forskellige udfordringer, og jeg tror, at vi kan løse dem sammen ved at inspirere og vejlede hinanden.

Jeg håber, at I har været glade for det ugentlige indspark og vil være med til at forsætte det i den kommende efterårssæson, da #fortællefredag her ved udgangen af maj går på velfortjent sommerferie og først vender tilbage i september når vi starter klubberne op igen. 

Dette indlæg er en del af #fortælle-fredag, hvor vi hver uge opfordrer en frivillig til at dele en historie, en tanke, en fed oplevelse – eller hvad, man har lyst til – med resten af Coding Pirates.  Læs indlægget og hop ind på Slack-kanalen #fortælle-fredag for at deltage i snakken om ugens emne!

Har du et emne, du gerne vil fortælle om? Så hop ind på slack i tråden #fortælle-fredag-plan og skriv dig på listen.

Som du kan se i den velkendte boks ovenfor kan du altid gå ind på #fortælle-fredag-plan og melde dig på banen, derinde ligger der også et link til vores liste over skribenter.

I bunden af dette indlæg er der i øvrigt et spørgeskema, som du meget gerne må besvare, så vi på holdet bag #fortællefredag kan finde ud af, hvor glade eller utilfredse I har været med projektet. Det er naturligt ganske anonymt og vil kun være til internt brug.

Send dit postkort til #fortællefredag

Helt på ferie går vi dog ikke! Vi synes nemlig, det kunne være sjovt, hvis vi også kunne følge lidt med i jeres sommerferie – især hvis I laver noget kode/tech-relateret i jeres ferie. 

Så skal du besøge et computer- eller spillemuseum på sommerferien? Eller har du et sejt projekt derhjemme, som du skal arbejde på i ferieugerne? En hilsen fra et spændende sted? Eller noget helt trejde? Så send et billede og lidt tekst (det behøves kun være lige så lidt, som du ville skrive på et rigtigt postkort), så samler vi hilsnerne i et par indlæg her over ferien, så vi kan følge med i de spændende eventyr, piraterne er ude på, når de ikke underviser i kodning.