Coding Pirates Odense afholdt den første Minecraft Workshop i deres regi. En hel dag hvor temaet var Minecraft, men også bød på masser af hygge.

Minecraftworkshop2016_2
I Odense begynder Coding Pirates for alvor. Lørdag den 5. marts afholdte Coding Pirates Odense den første Minecraft Workshop. En hel dag hvor temaet var Minecraft, og de mange muligheder der er udover at spille. En gruppe af de erfarne pirater havde fået til opgave at forberede et oplæg til dagen omkring animation i Minecraft med MCreator.

“Vi arbejdede også med ScriptCraft, som introduktion til både Javascript og Plugins i Minecraft. Vi havde forberedt materiale med både simple opgaver og udfordrende programmerings-øvelser, hvor de for eksempel lavede en funktion der bygger et hus, med en dør og en seng inden i,” fortæller frivillig Christian Riis, der også er næstformand i den nyoprettede lokalforening for Coding Pirates i Odense.

Minecraftworkshop2016

Piraterne fik også spillet et hel masse Minecraft, og det var rigtig godt for deres indbyrdes netværk. Der blev spurgt, hjulpet og samarbejdet på tværs hele dagen igennem.

“En super god og sjov dag, hvor både pirater og kaptajner både lærte både hinanden og Minecraft endnu bedre at kende,” slutter Christian Riis.