Coding Pirates Afd. Microsoft Lyngby

Coding Pirates Afd. Microsoft Lyngby
Kanalvej 7
2800 Kgs. Lyngby
Afdelingsleder: Philip Juhl
E-mail: [email protected]
Åbningstid: Tirsdage kl. 17-19

 

Afdelingen holder vinterferie i uge 7

De Frivillige I Coding Pirates Lyngby - Microsoft afdelingen

De Frivillige I Coding Pirates Lyngby – Microsoft afdelingen

Hvad er Workshops

Vi har workshops en gang om ugen, i Lyngby afd. er det fast hver tirsdag kl. 17-19. Det er meget forskelligt fra afdeling til afdeling hvilke workshops der tilbydes og hvordan de forløber. Hos os har vi 2 sæsoner om året med ca 2-3 workshops perioder. En workshop periode kører typisk 4-6 gange, det variere alt efter ferier og helligdage. Vi udbyder max 4 workshops pr. periode, på denne måde kan vi bibeholde vores nommering optimalt og fastholde et godt skaber-miljø både for børnene og for de frivillige.

Workshops i Microsoft Lyngby

Vi har været vidt omkring grundet de frivilliges kompetencer i afdelingen og har allerede i den korte tid i Microsoft Lyngby bl.a. haft disse workshops:

Unity, Greenfoot, LEGO mindtstorm(sumo robotter), 3D print, YouTube, Musik, Video, Scratch, KODU gamelab, Krita, Photoshop, Littlebits, Ozobots.

Hvis flere af børnene ytre stemning om at fortsætte en workshop periode og vores nommering tillader det, kører vi gerne videre med en udvidet version. Nogle gange har vi kombinere 2 workshops så børnene kan se hvordan de kan bruge programmerne sammen i et projekt.

Programmer og Lærings Links

Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål: Hvor skal jeg henvende mig, hvis mit barn har glemt sin taske eller lign.?

  • Send en mail til  afdelingen om det barnet har glemt, gerne med en beskrivelse fx mærke, farve og størrelse.

Spørgsmål: Hvordan kontakter jeg afdelingen?

Spørgsmål: Hvad skal mit barn have med til Coding Pirates workshop?

  • Alle kodepirater skal selv have en bærbar og mus med til workshops.

Seneste Nyt I Microsoft Lyngby Afd.

Så er forårssæsonen lige rundt om hjørnet! Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen, frivillige og børn, når afdelingen slår dørene op den 29. januar kl. 17.

Coding Pirates Workshops Streaming
Code Bugs workshop - 8/11-2016

Code Bugs
8/11-2016

LEGO Mindstorm

LEGO Mindstorm
29/11-2016

#MødMandskabet: David Thaagaard Kjær

David Thaagaard Kjær fik kendskab til Coding Pirates på utraditionel vis gennem sit GoMore-lift for næsten to år siden. Og siden har han været frivillig hos Coding Pirates Sønderborg.

Game Jam 2019 redder verden

I weekenden den 16. og 17. november 2019 samarbejdede mere end 200 børn i hold nat og dag om at redde verden. Det gjorde de ved dette års nationale Game Jam, der løb af stablen på Dokk1 i Aarhus og hos Microsoft i Lyngby.

Se billederne fra Sommerhack 2019 i Valby Kulturhus

29. juni 2019 afholdt Coding Pirates København Sommerhackathon i Valby Kulturhus, og det betød kodning, hygge … og masser af gifler.

#MødMandskabet: Pernille Just Kyvsgård

Pernille Just Kyvsgård arbejder til daglig som folkeskolelærer, og hendes største styrker som frivillig i Coding Pirates er på det pædagogiske og didaktiske plan. Hun elsker at arbejde med børn, lære nye ting og det mangfoldige fællesskab.Pernille Just Kyvsgård har...

Fotogalleri: Coding Pirates København Inspirationsdag og Sommerfest

Maj måned bød på mange begivenheder i Coding Pirates: Børne IT-konference, Robotturnering, sommerafslutninger – og sluttede for hovedstadspiraternes vedkommende af med inspirationsdag og sommerfest.

Du kan se billederne fra dagen her.

Bliv Frivillig I Microsoft Lyngby. Nysgerrig?

Afdelingens Samarbejspartnere Og Sponsorer

Microsoft

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer. Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer