Coding Pirates Afd. Microsoft Lyngby

Coding Pirates Afd. Microsoft Lyngby
Kanalvej 7
2800 Kgs. Lyngby
Afdelingsleder: Philip Juhl
E-mail: [email protected]
Åbningstid: Tirsdage kl. 17-19

 

Afdelingen holder vinterferie i uge 7

De Frivillige I Coding Pirates Lyngby - Microsoft afdelingen

De Frivillige I Coding Pirates Lyngby – Microsoft afdelingen

Hvad er Workshops

Vi har workshops en gang om ugen, i Lyngby afd. er det fast hver tirsdag kl. 17-19. Det er meget forskelligt fra afdeling til afdeling hvilke workshops der tilbydes og hvordan de forløber. Hos os har vi 2 sæsoner om året med ca 2-3 workshops perioder. En workshop periode kører typisk 4-6 gange, det variere alt efter ferier og helligdage. Vi udbyder max 4 workshops pr. periode, på denne måde kan vi bibeholde vores nommering optimalt og fastholde et godt skaber-miljø både for børnene og for de frivillige.

Workshops i Microsoft Lyngby

Vi har været vidt omkring grundet de frivilliges kompetencer i afdelingen og har allerede i den korte tid i Microsoft Lyngby bl.a. haft disse workshops:

Unity, Greenfoot, LEGO mindtstorm(sumo robotter), 3D print, YouTube, Musik, Video, Scratch, KODU gamelab, Krita, Photoshop, Littlebits, Ozobots.

Hvis flere af børnene ytre stemning om at fortsætte en workshop periode og vores nommering tillader det, kører vi gerne videre med en udvidet version. Nogle gange har vi kombinere 2 workshops så børnene kan se hvordan de kan bruge programmerne sammen i et projekt.

Programmer og Lærings Links

Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål: Hvor skal jeg henvende mig, hvis mit barn har glemt sin taske eller lign.?

  • Send en mail til  afdelingen om det barnet har glemt, gerne med en beskrivelse fx mærke, farve og størrelse.

Spørgsmål: Hvordan kontakter jeg afdelingen?

Spørgsmål: Hvad skal mit barn have med til Coding Pirates workshop?

  • Alle kodepirater skal selv have en bærbar og mus med til workshops.

Seneste Nyt I Microsoft Lyngby Afd.

Så er forårssæsonen lige rundt om hjørnet! Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen, frivillige og børn, når afdelingen slår dørene op den 29. januar kl. 17.

Coding Pirates Workshops Streaming
Code Bugs workshop - 8/11-2016

Code Bugs
8/11-2016

LEGO Mindstorm

LEGO Mindstorm
29/11-2016

Over 100 børn og unge tog på en virtuel rejse ud i rummet

Lørdag den 18. maj 2019 var over 100 børn og unge samlet til en dag i rumfartens tegn. Coding Pirates inviterede for fjerde år i træk til Børne IT-konference hos Microsoft i Lyngby, og frivillige sørgede for, at børnene fik en god dag. Fotos af Per Kofod Hansen Det er i år...

Velkommen til den nye Københavner-bestyrelse!

I forbindelse med det konstituerende bestyrelsesmøde på Datalogisk Institut d. 31/3 blev den nye Københavner-bestyrelse støbt. Ved Generalforsamlingen d. 16/3 trådte Martin Dybdal, tidligere formand gennem 2 år, tilbage, og derfor har Coding Pirates København stået uden formand i marts måned. Der var dog valgt en ny bestyrelse ind, og ved bestyrelsesmødet i søndags blev der valgt formand, næstformand, kasserer og sekretær.

Et par gode råd til lokalforeningerne

Jeg har siddet i Coding Pirates Københavns bestyrelse de sidste 3½ år, de sidste 2 år som formand. Jeg takkede dog af som formand i sidste weekend. Vi har lært utrolig meget de år jeg har været i bestyrelsen, og jeg vil i dette indlæg dele et par highlights, samt et par udfordringer vi stadig døjer med.

Skridtet efter Scratch

I de næsten 5 år, jeg har været med i Coding Pirates, har der vi altid snakket om hvad det næste logiske trin er, når ungerne er blevet gode til blok-programmeringsting som Scratch elle Blocky. Hvor Scratch altid kan bruges som begynder-workshop, så er trinnet efter ikke så ligetil.

Kodning og kvindekamp

Så blev det 8. Marts og det er jo som bekendt Kvindernes Internationale Kampdag. Og kvinder og piger er der i Coding Pirates – men ikke så mange. Her er lidt erfaringer med at få piger ind i folden – og kvinder ind som frivillige.

Bliv Frivillig I Microsoft Lyngby. Nysgerrig?

Afdelingens Samarbejspartnere Og Sponsorer

Microsoft

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer. Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer