Kodepirater og interesserede forældre på workshoppen “Labyrinter i Menneskestørrelse” opfordres til at kigge ind på bloggen og kommentere på de forskellige indlæg og billeder.

Kodepiraterne bygger labyrint i workshoppen. Foto: Heidi Svale Andersen.

Leder for Makey Makey & Scratch-workshoppen “Labyrinter i Menneskestørrelse”, Heidi Svale Andersen, er uddannet lærer og er i gang med kandidatuddannelsen It-Didaktisk Design på Aarhus Universitet. Her skriver hun om Coding Pirates og udgiver både refleksioner og billeder løbende på sin specialeblog.

“Jeg vil sætte pris på, hvis forældre vil gøre dette med dem, særligt hvis de vil hjælpe dem med at kommentere på blogindlæg og/eller billeder i billedgalleriet. Jeg viste dem i onsdags, hvordan man gør. Det vil betyde rigtig meget for vores specialeprojekt, og vi håber derfor på, at man vil være behjælpelig med dette,” fortæller Heidi Svale Andersen.

På onsdag er det sidst gang med projektet inden workshoppen skal på Hovedbiblioteket mandag d. 11. maj 17-19.

“Vi har stadig en masse løse ender og får dermed travlt. Ida, som plejer at være med online, vil fysisk være til stede denne dag, så vi er ekstra hænder til at hjælpe børnene færdige. Håber på forståelse, hvis vi skulle blive gå lidt over tiden,” slutter Heidi Svale Andersen. 

Læs Mere: