Nu er tilmeldingen til dette års Game Jam åben, og i år kan du deltage enten i København, Aarhus eller Odense – så skynd dig ind og meld dig til!

Alle kan være med når vi d. 18. November åbner dørene for kodeinteresserede børn og unge. Alle deltagere bliver inddelt i grupper, der i fællesskab skal idégenerere, designe og kode deres eget spil på 24 timer.

Microsoft lægger endnu engang hus til Game Jam i København, i Aarhus finder det sted hos Ditmer og i Odense i Ungdomshuset.

DATO:
18 – 19. november 2017
10:00-16:00

STED:

København:
Microsoft Danmark
Kanalvej 7
2800 Kongens Lyngby

Odense:
Ungdomshuset Odense
Nørregade 60
5000 Odense C

Aarhus:
Ditmer A/S
Søren Frichs Vej 44D
8230 Åbyhøj

PRIS: 
Kr. 200,-

NB. Billet-info: På siden skal du tilmelde dig, hvis dit barn ikke allerede er skrevet op hos Coding Pirates. Ellers skal du logge ind på din profil. Eventet ligger som et åbent event i systemet.

sponsoreret af:

For at deltage forventer vi, at man som minimum har stiftet bekendtskab med Scratch, dog behøver det ikke være på højt niveau, da gruppen også kan består af nogle der kan lide at arbejde med grafik, lyd og idéudvikling. Derudover skal du være mellem 7-17 år gammel, og have mod på at overnatte sammen med en masse andre børn – uden mor og far.

Til Arrangementet

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Det koster 200 kr at deltage, og alle deltagere får en Game Jam t-shirt, goodiebag, forplejning… og måske en præmie. Tilmelding foregår via medlemssystemet.

Husk, at det er først til mølle!