Bliv en del af Coding Pirates Gentoftes bestyrelse og få indflydelse på, hvordan vi lærer børn om programmering og IT-kreativitet. Mandag den 24. august kl. 17.00 afholder vi generalforsamling på Gentofte Hovedbibliotek.

Coding Pirates Gentofte har eksisteret i 2 år, og vi leder efter nye medlemmer til vores bestyrelse. Som medlem af vores bestyrelse og frivillig bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning. Du bliver klogere på teknologier og design sammen med børn, unge og andre frivillige voksne, og du får indflydelse på, hvorledes vi sammensætter vores “undervisningsprogram”.

Coding Pirates bliver fremover afholdt en gang om ugen på Gentofte Hovedbibliotek, hvor vi i løbet af to timer programmerer spil og leger med ny teknologi. Her får du nogle hyggelige aftener i rigtig godt selskab – både sammen med børn og unge, og voksne men også til vores frivillig-arrangementer.

Generalforsamlingen afholdes mandag den 24. august kl. 17.00 på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup.

Er du interesseret i at deltage i generalforsamlingen eller i at være frivillig hos Coding Pirates Gentofte, så send en mail til Suni a. Argjaboda på mail: [email protected].

Vi glæder os til at se dig!