Søg
Close this search box.

Coding Pirates ITU

På nuværende tidspunkt er efterårssæsonen 2023 på ITU i gang. Vi kører 7 workshops, og på grund af en masse frivillige har vi kunnet invitere flere børn denne gang, så vi også kan nå at få lidt med fra ventelisten.

Hvis du ønsker at blive frivillig i ITU afdelingen kan du kontakte os på [email protected]

Lokation

IT Universitetet
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S

mødetid

 Onsdage kl. 17-19

kontaktinfo

Afdelingsleder: Kristoffer Rath Hansen
E-mail: [email protected]

Events i Coding Pirates ITU

Vi holder løbende forskellige events hos Coding Pirates ITU. Herunder sætter vi lidt information ind når vi har dem klar.

 Piratparty hos 3Shape oktober

D. 29. oktober 2023 holder vi et Piratparty hos 3Shape. Det betyder at deltagere dukker op kl. 10 med deres computere. Derfra er der fri leg, og de frivillige plejer også at have forskellige interessante ting med.

Coding Pirates ITU sørger for forskellige snacks, samt noget pizza denne dag.

Tilmelding på dette link: https://members.codingpirates.dk/family/activity/2225/view/

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Facebook-side

Følg vores Facebook-side her, hvor vi deler information om hvad vi laver.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Ofte stillede spørgsmål...

Har du nogle spørgsmål omkring det at gå til Coding Pirates, så tjek disse faner ud, eller ræk ud til vores afdelingskaptajn via mail [email protected]

I Coding Pirates ITU afholder vi klubaften en gang om ugen.
Sæsonerne går fra:

  • Forårssæsonen: slut januar/start februar til slut maj/start juni.
  • Efterårssæsonen: slut august/start september til december.

Vi har workshops/hold som børnene kan melde sig til, med spændende emner indenfor programmering og IT-Kreativitet. Workshopsne varierer fra sæson til sæson.

Først skal du skrive dit barn op på venteliste i vores medlemssystem, det gør du her – Skriv dit barn op på ventelisten.

Dernæst logger du ind i medlemssystemet og skriver dit barn på venteliste, nogle afdelinger har lang venteliste, så det kan anbefales at skrive sit barn op på flere ventelister(det er gratis). Det kan give dit barn større chance for at komme til noget før. Vær opmærksom på at få indskrevet barnets fødselsdato korekt, uden korrekt fødselsdato sendes der ikke ikke invitation til klubaften sæson.

Når det bliver jeres tur(efter anciennitet) får I tilsendt en mail, med link til deltagelse af en sæson og dertil betaling. Det er derfor smart at holde sine kontakt informationer opdateret. Linket virker i en uge ca. derefter forfalder det og der sendes en invitation til den næste på ventelisten. Så vær opmærksom på mailen og reager inden for tidsrammen.

Send en mail til afdelingen om det barnet har glemt, gerne med en beskrivelse fx mærke, farve og størrelse.

Alle pirater skal selv have en bærbar computer med til workshops. Det er en fordel at have en mus med.

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer. Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!