Sekretariatet i Coding Pirates Denmark flyttede i starten af november 2018 ind i de nye flotte lokaler på Sverigesgade i Odense, som ligger lige ud til Odense Havn. Området er i rivende udvikling, og Coding Pirates var nogen af de første til at flytte ind i det, der i daglig tale betegnes “det nye IT hub” i Odense.

Ejendommen, som Coding Pirates er flyttet ind i, har tidligere huset en stor melproduktion, og ejendomsselskabet Olav de Linde har siden 2018 været i gang med at renovere ejendommen og ejendommene omkring den med henblik på at give dem nyt liv som kontorlejemål.

Udover Coding Pirates Denmark er Technology Danmark, helphouse.io og Instafilm også rykket ind, og i løbet af 2019 vil der blive plads til yderligere 20 virksomheder afhængig af størrelse.

Det skal fejres!

Siden november 2018 er der – udover kontorplanter – kommet nye ansigter  på kontoret, og det var nu blevet tid til at indvie lokalerne torsdag den 21. februar 2019. Sekretariatet havde inviteret alle frivillige, medlemmer og samarbejdspartnere til fejringen, og det var et bredt udvalg fra nær og fjern, der dukkede op.

Sekretariatsleder Michael Gylling Nielsen bød velkommen, og så var der ellers mulighed for at tale sammen på kryds og tværs mellem de fremmødte. Derudover var der bobler, sodavand og øl til de tørstige, og snacks, frugt og Coding Pirates-cupcakes til de lækkersultne. Særligt sidstnævnte var populære!

Med til housewarmingen var blandt andre John Munk fra Coding Pirates Herning, som også er en del af Hovedbestyrelsen. John havde allerede set lokalerne, men på det tidspunkt var de meget tomme:

– Jeg så lokalerne, inden der kom skriveborde op, så det var godt at se kontoret in action. Det var også godt at få sat ansigt på de nye på sekretariatet, og få indblik i hvad der rører sig, fortæller John Munk.

Tak for en god dag

Vi vil gerne takke alle fremmødte for en vellykket dag, hvor de nye kontor for alvor beviste deres værd og skabte gode rammer for en hyggelig og uhøjtidelig housewarming.