Der er planlagt hold mandage og tirsdage i efteråret 2020.

Mandagsholdet kl. 17-19 (10-17 år)

Kom og vær med til at lave årets fedeste kæde-reaktions-bane. Vi laver forskellige maskiner, som kan sætte hinanden i gang i en lang række. Det er valgfrit hvilke teknologier, der bruges. Vi har forskellige robotter og aktuatorer til rådighed, og hvis du har din egen LEGO robot eller andet er du velkommen til at medbringe denne. Her er et eksempel på en kæde-reaktions-bane:
https://www.youtube.com/watch?v=RBOqfLVCDv8

Sæsonen sluttes af med en fremvisning, hvor vi forhåbentlig lykkedes med at sammensætte alt til én stor kæde.

Alderskrav: 10-17 år

Bemærk: Der er ingen Coding Pirates klubaftner i skoleferierne dvs. uge 42.

Tirsdagsholdet kl 17-19 på Snejbjerg Skole (7-17 år)

Grundet covid19 er vi ikke helt i mål med frivillige undervisere til dette hold, så hvis DU har/eller kender nogen, som har en frivillige i maven, hører vi gerne fra jer. Det behøver ikke at være en frivillig, som kan alle aftener, da der kan være tale om 2-3 frivillige, som skiftes til at komme. Man behøver ikke at have de store programmerings kundskaber, men blot være til stede og hjælpe kodepiraterne. Vi håber klart på, at komme i mål, så tilmeld jer holdet, så I er klar, når kabalen er gået op.

Holdbeskrivelse: BYG DIN EGEN KUGLEBANE.

Tema for tirsdagsholdet i efterårssæsonen 2020 er kuglebane.

Der vil både gennem programmering og i det fysiske, blive mulighed for at bygge en kuglebane. Vær med til at bruge dine egne kreative sider til at bygge en flot kuglebane. Gem dine tomme stykker pap efter toiletruller og køkkenruller er brugt og tag dem med til klubaften. Da mandagsholdet har lignende tema, vil vi også kunne arbejde på at sende en kugle ind til dem og få den retur ved brug af spændende teknologi.

Du kan ligeledes prøve at programmere mere i Scratch, som vil starte på begynderniveau og med mulighed for senere at få lidt sværere udfordringer, der passer til dine evner i Scratch.

Der spilles kun spil på tirsdagsholdet, som du selv har programmeret og hvis du er 13 år eller ældre vil du få adgang til vores discord server.

Medbring gerne egen PC eller du kan låne en af os (giv lige besked om dette til [email protected]).

Der er plads til både begyndere og øvede på dette hold.

Bemærk: Der er ingen Coding Pirates klubaftner i skoleferierne dvs. uge 42.