Coding Pirates Herning

Foto: Anders Hjortskov

Foto: Anders Hjortskov

 

Coding Pirates Herning har eksisteret siden foråret 2016 og afholder hold på Herning Bibliotekerne og Snejbjerg Skole. Her mødes kodepirater og frivillige mandage på biblioteket og tirsdage i Snejbjerg, i tidsrummet kl 17-19.

Foreningen består af en række frivillige og børn i alderen 7-17 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at være IT-kreative, udforske, opfinde, skabe, kode/programmere og lege gennem teknologiske programmer og designs.

Afdelingsleder for Coding Pirates Herning er Heidi Svale Andersen, der er uddannet folkeskolelærer og efterfølgende har uddannet sig i it-didaktisk design.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor kan mit barn gå til Coding Pirates og hvad koster det?

Læs mere om at gå til Coding Pirates i Herning her: Kodepirater i Coding Pirates Herning

Hvordan tilmelder jeg mit barn til Coding Pirates i Herning?

Du opskriver dit barn via tilmelding Coding Pirates for at det kan inviteres til et hold ved sæsonstart.

Skal mit barn have egen laptop med til Coding Pirates?

Dit barn må gerne tage sin egen laptop med, men det er også muligt at låne en stationær pc på biblioteket. Det kræver, at dit barn medbringer en USB nøgle til at opbevare sine projekter på.

Hvad vil det sige at være frivillig i Coding Pirates Herning?

Læs mere om at være frivillig i Coding Pirates her: Frivillig i Coding Pirates Herning

Hvordan bliver jeg frivillig?

Du melder dig under piratflaget ved at skrive til [email protected]. Du er velkommen til at skrive dit telefonnummer, hvis du gerne vil snakke med os inden du melder dig.

Hvordan kontakter jeg Coding Pirates Herning?

Kontakt afdelingen via e-mail: [email protected], eller benyt kontaktformularen nedenfor.

Kontakt Coding Pirates Herning

13 + 1 =

Seneste Nyt

Generalforsamling i Coding Pirates Herning 2020

     Genindkalder hermed til Ordinær generalforsamling  Tirsdag d. 21. august 2020 kl. 16.00 Sted: Snejbjerg Skole, 1. sal (udskolingen) Program og Dagsorden: http://shorturl.at/ahuFT. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden...

læs mere

Generalforsamling i Coding Pirates Herning 2020

     Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling  Tirsdag d. 24. marts kl. 19.30 Generalforsamlingen er udsat pga. Coronavirus. Der vil blive indkaldt og afholdt generalforsamling snarest muligt efter det igen bliver muligt. Sted: Snejbjerg Skole, 1. sal...

læs mere
Hold i foråret 2020

Hold i foråret 2020

Der er planlagt hold mandag, tirsdag og torsdag i foråret 2020.Læs mere om forårets hold her: Link Mandag - Kæde-reaktions-baner Kom og vær med til at lave årets fedeste kæde-reaktions.bane. Vi laver forskellige maskiner som kan sætte hinanden i gang i en lang række....

læs mere