Coding Pirates Herning

Foto: Anders Hjortskov

Foto: Anders Hjortskov

 

Coding Pirates Herning har eksisteret siden foråret 2016 og afholder hold på Herning Bibliotekerne og Snejbjerg Skole. Her mødes kodepirater og frivillige mandage på biblioteket og tirsdage i Snejbjerg, i tidsrummet kl 17-19.

Foreningen består af en række frivillige og børn i alderen 7-17 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at være IT-kreative, udforske, opfinde, skabe, kode/programmere og lege gennem teknologiske programmer og designs.

Afdelingsleder for Coding Pirates Herning er Heidi Svale Andersen, der er uddannet folkeskolelærer og efterfølgende har uddannet sig i it-didaktisk design.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor kan mit barn gå til Coding Pirates og hvad koster det?

Læs mere om at gå til Coding Pirates i Herning her: Kodepirater i Coding Pirates Herning

Hvordan tilmelder jeg mit barn til Coding Pirates i Herning?

Du opskriver dit barn via tilmelding Coding Pirates for at det kan inviteres til et hold ved sæsonstart.

Skal mit barn have egen laptop med til Coding Pirates?

Dit barn må gerne tage sin egen laptop med, men det er også muligt at låne en stationær pc på biblioteket. Det kræver, at dit barn medbringer en USB nøgle til at opbevare sine projekter på.

Hvad vil det sige at være frivillig i Coding Pirates Herning?

Læs mere om at være frivillig i Coding Pirates her: Frivillig i Coding Pirates Herning

Hvordan bliver jeg frivillig?

Du melder dig under piratflaget ved at skrive til [email protected]. Du er velkommen til at skrive dit telefonnummer, hvis du gerne vil snakke med os inden du melder dig.

Hvordan kontakter jeg Coding Pirates Herning?

Kontakt afdelingen via e-mail: [email protected], eller benyt kontaktformularen nedenfor.

Kontakt Coding Pirates Herning

6 + 14 =

Seneste Nyt

Frivillig til Blender og Unity

Frivilig med specifik viden inden for 3D spill udvikling i Blender og Unity søges til mandagsholdet, Coding Pirates Herning - Vil du være med? Coding Pirates driver et mandagshold på biblioteket , hvor børn lærer og eksperimenterer med teknologi. Coding Pirates er en...

læs mere

Hold i efteråret 2020

Der er planlagt hold mandage og tirsdage i efteråret 2020. Mandagsholdet kl. 17-19 (10-17 år) Kom og vær med til at lave årets fedeste kæde-reaktions-bane. Vi laver forskellige maskiner, som kan sætte hinanden i gang i en lang række. Det er valgfrit hvilke...

læs mere

Smagsprøve på piraterier

   Få en smagsprøve på vores piraterier   Fredag den 21. august 2020 fra 16:00 - 18:30 på Snejbjerg Skole Coding Pirates er Danmarks hurtigst voksende forening. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi mon går og laver i Coding Pirates Herning, så er det nu du skal...

læs mere