Coding Pirates Herning

Foto: Anders Hjortskov

Foto: Anders Hjortskov

 

Coding Pirates Herning har eksisteret siden foråret 2016 og afholder hold på Herning Bibliotekerne. Her mødes kodepirater og frivillige mandage på biblioteket, i tidsrummet kl 17-19.

Foreningen består af en række frivillige og børn i alderen 7-17 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at være IT-kreative, udforske, opfinde, skabe, kode/programmere og lege gennem teknologiske programmer og designs.

Afdelingsleder for Coding Pirates Herning er Heidi Svale Andersen, der er uddannet folkeskolelærer og efterfølgende har uddannet sig i it-didaktisk design.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor kan mit barn gå til Coding Pirates og hvad koster det?

Læs mere om at gå til Coding Pirates i Herning her: Kodepirater i Coding Pirates Herning

Hvordan tilmelder jeg mit barn til Coding Pirates i Herning?

Du opskriver dit barn via tilmelding Coding Pirates for at det kan inviteres til et hold ved sæsonstart.

Skal mit barn have egen laptop med til Coding Pirates?

Dit barn må gerne tage sin egen laptop med, men det er også muligt at låne en stationær pc på biblioteket. Det kræver, at dit barn medbringer en USB nøgle til at opbevare sine projekter på.

Hvad vil det sige at være frivillig i Coding Pirates Herning?

Læs mere om at være frivillig i Coding Pirates her: Frivillig i Coding Pirates Herning

Hvordan bliver jeg frivillig?

Du melder dig under piratflaget ved at skrive til [email protected]. Du er velkommen til at skrive dit telefonnummer, hvis du gerne vil snakke med os inden du melder dig.

Hvordan kontakter jeg Coding Pirates Herning?

Kontakt afdelingen via e-mail: [email protected], eller benyt kontaktformularen nedenfor.

Kontakt Coding Pirates Herning

1 + 12 =

Seneste Nyt

Nyt hold – Koderejer

Er du 7-9 år og kan du lide at lege og være kreativ med IT, robotter og kodning? Og/eller har du lyst til at være det i en hyggestund sammen med andre børn, så er dette hold sikkert noget for dig. På kodereje-holdet er der både plads til dem, som er helt nye med IT,...

læs mere

Familie Kodecafe

Mød op i Makerspace på Herning Bibliotekerne til hyggelige formiddage, hvor der er plads til at både stor og små sammen kan lege, eksperimentere og være kreative med IT, teknologier og kodning.Læs mere om de enkelte lørdage og følg begivenheden på vores Facebook...

læs mere

Generalforsamling i Coding Pirates Herning 2023

   Indkalder hermed til  Ordinær generalforsamling  lørdag d. 25. Marts kl. 10.00 Sted: Herning Bibliotekerne, Makerspace Program og Dagsorden: http://shorturl.at/djNX3. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest den...

læs mere

Coding Pirates Herning
Herning Bibliotek
Østergade 8
7400 Herning
E-mail: [email protected]