Søg
Close this search box.

Coding Pirates Gladsaxe

Vi afholder klubaftener torsdage fra 17:00 til 18:55 på Gladsaxe Hovedbibliotek i perioderne september til november og februar til maj. Vi har begrænset med pladser, og har rigtig mange på børn venteliste, så vi kan desværre kun tilbyde interesserede at de kan skrive deres barn op på venteliste i foreningens medlemssystem. Vi fylder løbende pladser ud fra ventelisten efterhånden som vi får ledige pladser.

Lokation

Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg

mødetid

Torsdage: 17:00 til 18:55

Kontaktinfo

Formand og kaptajn: Jakob Libak Rasmussen
E-mail: [email protected]

Foreningens seneste vedtægter: Version 03

CVR: 38884107

Vi har brug for frivillige! Er det noget for dig?

Coding Pirates er drevet på frivillig basis. Hver afdeling har en gruppe frivillige, der sørger for at afholde klubaftener og at de praktiske rammer er på plads. For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. Hjælpen behøver ikke at komme fra erfarne udviklere, men det kan også være i form af praktiske opgaver i forbindelse med en klubaften, eller administrativ hjælp til at drive vores forening.

Vi kan kvittere med en stor portion glæde, et godt netværk og hvis du har børn på venteliste får de selvfølgelig lov til at springe ventelisten over.

Læs mere om hvad det vil sige at være frivillig i Coding Pirates her, og hvis du har lyst til at hjælpe i Gladsaxe kan du udfylde nedenstående formular. Vi håber at høre fra dig – gerne via formularen her under!

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Facebook-side

Følg vores Facebook-side her, hvor vi deler information om hvad vi laver.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Afdelingens samarbejspartnere og sponsorer:

GPV – Gladsaxe Pædagogiske Videncenter

Gladsaxe bibliotekerne

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer.

 
Generalforsamling 2024

Dokumenter:

Generalforsamlingen for 2024 afholdes 18. april kl. 18:15 på Gladsaxe Hovedbibliotek Se link til indkaldelse med dagsorden nedenfor.

Tilmeld dig som frivillig i Coding Pirates Gladsaxe

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!