Coding Pirates Gladsaxe

Foreningen Coding Pirates Gladsaxe

Formand: Lars Brink Christensen
E-mail: [email protected]

Se de seneste vedtægter: Version 02

Se referat fra generalforsamlinger: 15-04-2018

Generalforsamling:
Læs alt om GENERALFORSAMLING 2019 !

Afdelinger:

Coding Pirates Gladsaxe
Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg

Torsdage: 17:00 til 18:55

Coding Pirates Mørkhøj
Mørkhøj Skole
Ilbjerg Alle 25
2860 Søborg

Mandage: 17:00-19:00

Mere information om Mørkhøj-afdelingen

Seneste Nyt:

2019-06-14: Forårssæsonen er slut i begge vores afdelinger i Gladsaxe. Vi slår dørene op for en ny sæson i september. Skriv dit barn på venteliste eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

2019-02-27: Vi holder generalforsamling på Hovedbiblioteket den 30. marts kl. 14:00. Indkaldelse og dagsorden kan læses her.

2018-04-15: Generalforsamlingen er vel overstået! Fuldt bestyrelse blev (gen)valgt og vi er klar til at lave endnu mere kodning, robotter og elektronik med en masse dejlige børn! Mere info følger snart.

2018-03-15: Indkaldelse til generalforsamling 2018. Det sker den 15. april 2018 – meget mere information følger snarest!

2018-02-01: Startskud på 2. sæson. Nu giver vi den gas igen 2 timer hver tosdag på Gladsaxe Hovedbibliotek!

 

Afdelingens samarbejspartnere og sponsorer:

GPV – Gladsaxe Pædagogiske Videncenter

Gladsaxe bibliotek

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer. Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer

Vi har brug for frivillige. Er det noget for dig?

Coding Pirates er drevet på frivillig basis. Hver afdeling har en gruppe frivillige, der sørger for at afholde klubaftener og at de praktiske rammer er på plads. For at dette kan lade sig gøre har vi brug for hjælp. Hjælpen behøver ikke at komme fra erfarne udviklere, men det kan også være i form af praktiske opgaver i forbindelse med en klubaften, eller administrativ hjælp til at drive vores forening.

Vi kan kvittere med en stor portion glæde, et godt netværk og hvis du har børn på venteliste får de selvfølgelig lov til at springe ventelisten over.

Læs mere om hvad det vil sige at være frivillig i Coding Pirates her, og hvis du har lyst til at hjælpe i Gladsaxe kan du udfylde nedenstående formular. Vi håber at høre fra dig.

Tilmeld dig som frivillig i Coding Pirates Gladsaxe

Hvor vil du gerne være frivillig? (marker flere hvis du ikke har en bestemt præference)

Vi kan bruge hjælp til følgende typer af opgaver. Marker hvilke du har lyst til at hjælpe med

7 + 14 =