Medlemssystemet – Oftest stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mit barn?

I går ind på http://codingpirates.dk/tilmelding og udfylder formularen. Efter I har modtaget en e-mail med et link, kan I gå ind og vælge de afdelinger, der er relevante for jer. Herefter vil I modtage en e-mail, når vi optager nye på holdene.

Har du brug for mere hjælp? I nedenstående video kan du blive guidet igennem oprettelse af en profil (tilmeld dit barn)

Hvor logger jeg ind i medlemssystemet?

Har du problemer med at logge ind på vores medlemssystem og tilmelder dit barn til et arrangement så kan du klikke på nedenstående video, der giver dig en detaljeret guide til at logge ind.

 

 

 

Hvor står vi på ventelisten?

På jeres familieside i medlemssystemet kan I klikke på “Se jeres nuværende position på ventelisterne”. Derinde kan I se en anonymiseret liste. I kan kun se jeres egen børns navne, samt hvor de står på listen.

Hos nogle afdelinger oplever vi at ventelisterne kan være lange, derfor anbefaler vi tre ting du som forældre kan gøre:

Skriv dit barn op til flere afdelinger, der ligger tæt på hvor du bor.

På den måde kan dit barn måske hurtigere få en plads. 

 

Overvej at blive frivillig for Coding Pirates

Når man er frivillig hos Coding Pirates, har nogle af vores afdelinger et princip om må man tage sit eget barn med og på denne måde kan dit barn starte hurtigere til Coding Pirates. For at finde ud af om dette kan være mulighed for jer, skal I kontakte jeres lokale afdeling. 

Du kan læse mere om at være frivillig her

Du kan finde din lokalafdeling her 

 

Kom ombord på Piratskibet

Piratskibet er Coding Pirates online tiltag og er blandt andet lavet med de børn i mente, der ønsker at starte til Coding Pirates, men som på nuværende tidspunkt står på venteliste. På Piratskibet kan dit barn nemlig gå på opdagelse i vores kodehav, i vores online guides, eller få inspiration fra de mange forskellige projekter, der ligger derinde.Vi har blandt andet læringsforløb i Unity, Scratch, Python og mange andre ting.

Klik her for at besøge Piratskibet

Vi kan ikke finde linket til vores familieside. Hvad gør vi nu?

I kan gå ind på http://codingpirates.dk/tilmelding og skrive den e-mail, I har skrevet jer op med under “Gå til min side”.

Vi har lige modtaget en mail med en invitation. Hvad skal vi stille op?

Hvis I har tænkt jer at deltage, anbefaler vi, at I hurtigst muligt går ind på jeres familieside og accepterer invitationen (der er et link i mailen). Under “Invitationer/Åbne aktiviteter” skal I trykke på “Accepter”. Derefter bliver I ført videre til næste skridt, hvor I skal acceptere vores forretningsbetingelser. Derefter bliver I ført til betalingssiden. Når jeres betaling er gået igennem, har I sikret jer en plads på holdet.

For nogle uger siden fik vi en invitation. Vi vil gerne acceptere den, men knappen virker ikke?

Vi inviterer i “bølger”, når vi lukker ind fra ventelisterne, idet vi oplever, at vi ikke får respons på alle invitationer. Jeres invitation har derfor en udløbsdato. Hvis I ikke har reageret på invitationen, før den udløber, bliver den deaktiveret. Holdet kan også være fyldt op i mellemtiden, fordi vi har sendt flere invitationer ud, end der er pladser. I beholder selvfølgelig jeres plads på ventelisten, og I får en ny e-mail, når vi er klar til at lukke nye pirater ind igen.

Vi gør desuden opmærksom på at Sekretariatet desværre ikke kan hjælpe med at finde pladser til deltagere i afdelingerne. Dette betyder eksempelvis, at hvis ikke man har nået at acceptere en invitation til en sæson, skal man skrive sig på ventelisten igen og afvente en invitation til næste sæson, såfremt man stadig er interesseret.

Jeg vil gerne slettes fra systemet, jeg er ikke interesseret længere

Du kan enten lade være med at gøre noget. Vi vil på sigt rydde ud i inaktive opskrivninger. I optager ikke nogen plads på ventelisten, hvis I ikke klikker på nogle af afdelingerne. Hvis I gerne vil helt ud af systemet, så skriv til [email protected]. Videresend mailen med linket til siden, så sletter vi jer permanent.

 

Jeg har skiftet email-adresse, siden jeg skrev mit barn på ventelisten - hvad gør jeg nu?

Vi sender linket til den email-adresse, der oprindeligt blev brugt til opskrivningen. Hvis I ikke længere kan modtage på denne adresse, så send en email til kontakt@codingpirates med jeres nye email.adresse, så skifter vi den. I skal ikke oprette jer på ny, for så mister I jeres oprindelige plads på ventelisten.

Jeg har fået flere forskellige logins?

Hvis du har tilmeldt dine børn over flere omgange med forskellige email-adresser, vil det blive til flere forskellige “familier”. Skriv til [email protected], så lægger vi jer sammen til én.

Hvem kan se de informationer, jeg taster ind?

Jeres informationer vil kunne ses af afdelingslederne i alle Coding Pirates’ afdelinger. De bruger databasen til at oprette hold og til at komme i kontakt med jer, når det er nødvendigt. Vi laver også en holdliste, så I kan se jeres holdkammerater. Denne liste vil ikke indeholde mere end barnets navn, medmindre I har givet samtykke. Oplysningerne gives ikke videre til andre og bruges kun internt i Coding Pirates.

Der er noget galt, eller jeg har spørgsmål, der ikke er besvaret her

Skriv til [email protected], så hjælper vi!