EXPLORE 2020: ONLINE, ONLINE, ONLINE

Kom med til EXPLORE 2020, som i år foregår online lørdag den 24. oktober kl. 10.00-16.00.

EXPLORE er de frivilliges platform til at udforske sig selv og foreningen. Her leger, diskuterer, nørder og viser vi, hvor forskellige vi i virkeligheden er i én og samme forening.

EXPLORE er i år gået online. Vi skal nemlig til at vænne os til at online-aspektet, bliver en del af at afholde klubaften. Og selvom I ikke selv holder, eller har tænkt at afholde, online klubaftener, så deltag og få et indblik i en anden måde at gribe Coding Pirates an på. Og deltag for at netværke og blive inspireret.

Programmet i år er udarbejdet med udgangspunkt i de frivillige og deres egne erfaringer. Det er en god blanding af workshop, paneldebat, netværk og kursus.

Da hele programmet afholdes online, har vi valgt ikke at have en officiel start og slutning på dagen. Hver session står for sig selv, og man kan både være med hele dagen, eller deltage hvor man kan og har interesse for. Det bliver rent drop ind og ud, som det passer dig.

Men det kræver stadig tilmelding. Og til vores workshop er tilmeldingen og deadlinen nødvendig, da der skal forberedes og udsendes et workshop-kit til dig som deltager. Det betyder også, at såfremt du har tilmeldt dig og bliver forhindret, så skal man selvfølgelig også melde det hurtigst muligt af respekt for de frivillige og professionelle kræfter bag.

Hele arrangementet er gratis for medlemmer.

Sådan gik det til EXPLORE 2019