Søg
Close this search box.

Coding Pirates DOKK1, Aarhus

Denne afdeling af Coding Pirates har eksisteret siden foråret 2014 og er tilknyttet Aarhus Kommunes Biblioteker og DOKK1.

Coding Pirates DOKK1 Aarhus består af en række frivillige og børn i alderen 7-15 år. Kodepiraterne er hver gang sammen om at idégenerere, udforske, opfinde, konstruere, kode, lege og skabe gennem teknologiske programmer og designs. Vi arbejder tæt sammen CUDiMs afdeling af Coding Pirates, hvor børnene fra begge afdelinger samles i åben hus-arrangementer én gang per sæson.

Lokation

Coding Pirates Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C

mødetid

Mandage 17-19

Kontaktinfo

Afdelingsleder: Anders Hessellund
Email: [email protected]

Kontakt Coding Pirates DOKK1 Aarhus

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Lokal samarbejdspartner

Ofte stillede spørgsmål...

Har du nogle spørgsmål omkring det at gå til Coding Pirates, så tjek disse faner ud, eller ræk ud til vores afdelingskaptajn via mail [email protected]

Alle glemte ting vil blive opbevaret på adressen.

Kontakt afdelingen via e-mail: [email protected] eller benyt kontaktformularen.

I udgangspunktet, ja. De fleste workshops kræver, at dit barn selv har en laptop med. Forhør dig evt. ved den valgte workshops koordinator den første gang I kommer.

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!