Fra torsdag den 29. juni til søndag den 2. juli har Coding Pirates frivillige og deres børn fra hele landet deltaget i summercamp’en i Billund. Fredag den 30. juni var der flere spændende ting på programmet, bl.a. rundtur på LEGO museet og LEGO Idea Studio, efterfulgt af en spændende fremtidsworkshop på Billundskolen.

 

 

Formiddagen blev brugt ved LEGO House hvor Morten Møller fra Capital of Children, som er et samarbejde mellem Billund Kommune og LEGO Fonden, viste rundt i LEGO museet.  Både de frivillige og deres børn lyttede interesserede med imens Morten Møller fortalte levende om LEGO klodsens historie. Rundvisningen sluttede meget passende af ved udstillingen af LEGO mindstorms. Efter en kort introduktion til LEGO Idea Studio, fik børn og voksne tid til at lege og udforske de spændende projekter i studiet.

 

Foto: Hans Klysner

 

 

Efter frokost på skolen blev, der tid til at de frivillige og deres børn kunne bygge videre på deres egne LEGO mindstorms robotter til søndagens LEGO mindstorm battle.

 

 

Hen på eftermiddagen blev der afholdt en spændende fremtidsworkshop på Billundskolen af sekretariatschef Brian Lindskov Larsen og hovedbestyrelsesmedlem Hans Klysner. Problematikker og fremtidsudsigter blev diskuteret i grupper og der var både tid til spændende diskussioner over relevante problematikker, refleksioner over fremtiden for Coding Pirates samt gode grin og fællesskab.

 

 

Dagen sluttede af med et restaurantbesøg på Refborg for alle frivillige og børn, hvor Capital Of Children havde inviteret Coding Pirates frivillige og familier med.

 

Foto: Tommy Mogensen

 

Coding Pirates Denmark vil gerne sige tusind tak for den store støtte fra Tuborg Fondet og Capital of Children samt den store indsats fra Coding Pirates Billund.

 

 

           

 

Læs mere om summercamp’en i Billund