Sparekassen Kronjylland kiggede d. 7 marts forbi, da der i Coding Pirates’ afdeling i Randers blev afholdt åbent hus. Med dem havde de bragt en kæmpe check, et sponsorat, som afdelingen siden hen har været rigtig glade for.

Afdelingen glædede sig over checken, da denne kunne bidrage til, at børnene nu kunne få en masse nyt og spændende udstyr for pengene. I Coding Pirates er nyt udstyr lig med nye oplevelser, erfaringsdannelse og kreativ læring.

I afdelingen i Randers er der tidligere blevet arbejdet med hjemmesider, hvor børnene har eksperimenteret med- og skrevet deres egne. De har desuden pillet stationære computere fra hinanden og samlet dem igen, programmeret Mindstorms til sumobrydningskamp, lavet ræs med robotter bygget ud af det afdelingen nu havde liggende, lavet bane med Littlebits, spillet pingpong på bananer, lavet en RetroPie, lavet en vejrstation med Raspberry Pi, 3D-printet cover til Pi og arbejdet med Ozobots.

 

Som det fremgår ovenfor, er afdelingen i Randers utroligt glade for at lege med flere forskellige teknologier og har siden sit sponsorat været lykkelige over, at de nu har mulighed for endnu mere teknologisk udforskning.