I Odense havde afdelingen besøg af to masterstuderende i programmering og undervisning af børn.

20161116_175031745_iosKasper og Morten er begge ved at tage en master i it om programmering og undervisning for børn. Som en del af deres uddannelse var de to masterstuderende med til en klubaften i Odense, hvor de blandt andet fik piraterne til at besvare en spørgeskemaundersøgelse, der senere skal indgå i deres forskningsprojekt.

“De var begge meget imponerede over niveauet og de projekter, vi laver med børnene,” fortæller afdelingsleder Anders Svanholm fra Coding Pirates Odense.

Besøg på FabLab

Efterfølgende blev piraterne fra Coding Pirates Odense inviteret indenfor i FabLab hos Erhvervsakademi Lillebælt, hvor børnene blev vist rundt i en spændende verden af kreativitet, leg og udfoldelse.

“Der var snacks, sodavand og naturligvis lakridspiber til børnene, og vi fik en rigtig spændende rundvisning, hvor vi så alle de spændende 3D-printere, laser-cuttere og spændende udstyr,” fortæller Anders Svanholm og fortsætter:

“FabLab lavede en workshop, hvor piraterne skulle designe og “printe” et logo, og den opgave gik de til med stor entusiasme. Der var også mulighed for at lege med Little Bits.”

Det fine samarbejde og besøget på Erhvervsakademi Lillebælt var til stor fornøjelse for både pirater og kaptajner.