Søg
Close this search box.

Coding Pirates BMI

Lokation

Bredgade 5
8340 Malling

mødetid

Mandag 17:30 – 19:30

Vi kører med halvårs-sæsoner fra januar til juni – og fra september til december.

Afdelingsledere

Kaptajn:  Emil Drazevic/Niklas Johansson
E-mail: [email protected]

Hvem er vi?

Hej, mit navn er Emil Drazevic, og jeg arbejder som lektor på Aarhus Universitet. Jeg kommer oprindelig fra Kroatien. Jeg er uddannet kemiingeniør, og underviser i Sensors og Process Control, og er derfor meget interesseret i lave meget anvendelige og sjove projekter. Jeg var assistent leder Erik Den Røde spejderklub i 3 år, i Mikro grenen og har en smule pædagogisk erfaring. Jeg har boet i Malling siden 2018, med min kone og vores 3 børn. I BMI Coding Pirates er jeg Kaptajn.

Hvad er vores værdier?

  • Vi skal have det sjovt, både voksne og børn.
  • Vi er et fællesskab og fristed hvor alle er mødt der hvor de er.
  • Måden vi lærer på er projekt-baseret.

 

Hvad er en typisk klubaften på BMI CP?

Vi afholder klubaften en gang om ugen. Lige til at starte med er det til børn 8-14 år gamle.

Sæsonerne går fra:

  • Forårssæsonen: slut februar/start marts til slut maj/start juni.
  • Efterårssæsonen: slut august/start september til december.

Vi vil typisk tage ud på en tur med børnene, Aarhus Maker Fair og andre Coding Pirates events (Hackathon) som vi synes er relevant for børnene. Vi vil gerne smitte andre med vores entusiasme samt møde andre mennesker som er i gang med nogle spændende projekter.

Hvordan kan man gå til Coding Pirates?

  • Først skal du skrive dit barn op på venteliste i vores medlemssystem, det gør du her – Skriv dit barn op på ventelisten. (Du har mulighed for at se vejledning herom på siden.) Pigerne vil typisk være prioriteret på ventelisten, for at balancere gruppen.
  • Dernæst logger du ind i medlemssystemet og skriver dit barn på venteliste, nogle afdelinger har lang venteliste, så det kan anbefales at skrive sit barn op på flere ventelister(det er gratis). Det kan give dit barn større chance for at komme til noget før. Vær opmærksom på at få indskrevet barnets fødselsdato korrekt, uden korrekt fødselsdato sendes der ikke en invitation til klubaften sæson.
  • Når det bliver jeres tur(efter anciennitet) får I tilsendt en mail, med link til deltagelse af en sæson og dertil betaling. Det er derfor smart at holde sine kontakt informationer opdateret. Linket virker i en uge ca, derefter forfalder det og der sendes en invitation til den næste på ventelisten. Så vær opmærksom på mailen og reager inden for tidsrammen.

T-shirts til piraterne

Ohøj Pirater!
Køb en Coding Pirates trøje her.

Facebook-side

Følg vores Facebook-side her, hvor vi deler information om hvad vi laver.

Events i Coding Pirates

Hold øje med vores side eller på Facebook for kommende events.

Ofte stillede spørgsmål...

Har du nogle spørgsmål omkring det at gå til Coding Pirates, så tjek disse faner ud, eller ræk ud til vores afdelingskaptajn via mail [email protected]

Afdelingens Samarbejspartnere Og Sponsorer

Der er mange måder, din organisation eller virksomhed kan støtte Coding Pirates på: Du kan fx lægge lokaler til en forening, du kan støtte lokale foreninger eller hovedforeningen økonomisk, du kan støtte stiftelse af en lokalforening eller du kan give os rabat på indkøb af materialer.
Coding Pirates Samarbejdspartnere Og Sponsorer

Bliv frivillig og gør en forskel for børn og unge

Som frivillig i Coding Pirates bliver du en del af et af de stærkeste netværk i Danmark inden for IT, teknologi og undervisning – også er du med til at gøre en forskel for børn og unge i dit lokalområde!