I sidste weekend afholdte Coding Pirates København (og hovedstaden) endnu engang inspirationsdag for de frivillige i foreningen. Selvom dagen er arrangeret af Coding Pirates København, så er alle frivillige velkomne, og som sædvanligt var der frivillige samlet fra hele hovedstadsområdet.

Vi kan lære meget af hinanden

Programmet bestod både af oplæg fra de frivillige med tilhørende debat og en sjov og lærerig workshop, som virksomheden KUBO stod for. KUBO bygger robotter til undervisning af børn helt ned til fireårsalderen og laver tilhørende undervisningsmateriale. Man kan nemt bygge ovenpå deres undervisningsmateriale, og derfor passer det godt til Coding Pirates, fordi det både kan bruges til de unge nybegyndere og de større, mere erfarne børn. De frivillige hyggede sig sandeligt også med de små, sjove robotter, som i den grad blev “godkendt”.

Maria Scheel-Ionsdale holdt et spændende oplæg om afdelingsadministration, og hvordan hun som kaptajn for en kæmpe afdeling i Microsoft Lyngby har arbejdet sig frem til en model, der gavner både de frivillige og børnene. Oplægget inspirerede til en god debat mellem deltagerne, som alle havde forskellige erfaringer og udfordringer, og Marias oplæg kom med relevante arbejdsmetoder og løsninger til dem.

Se billederne fra dagen, og del dine egne på vores kanal #kbh-inspirationsdag

Nedenfor kan du se et galleri med billeder fra dagen. Hvis du selv har taget nogle gode billeder, så er du velkommen til at dele dem inde på vores slack-kanal #kbh-inspirationsdag. Det er også herinde, du kan skrive, hvis du har lyst til at give en hånd med eller stå for et oplæg eller en workshop til vores næste inspirationdag til sommer.