Søg
Close this search box.

Next generation: børn, teknologi og leg

Af Milan Pereula ︱ 13/09-2022

Coding Pirates er gået med i initiativet Next Generation for at sætte fokus på legens betydning i tilgangen til ny teknologi. For der er så meget god leg i ny teknologi.

Fokus på teknologi og leg i børnehøjde

Next Generation  er en række summits og en samlende konference med fokus på teknologi og leg i børnehøjde.

Next Generation sætter fokus på det, der driver og motiverer de unge generationer til at opnå reelle digitale og computationelle færdigheder: legen, de kreative eksperimenter, selvstændig udforskning af sociale fællesskaber og kulturel dannelse i en livsverden, hvor on- og offline smelter sammen.

En udvikling vi ikke ved præcist, hvordan vil komme til at se ud, men som vi er nødt til konstant at forholde os åbent og nysgerrigt til.

Next Generations aktiviteter finder sted i løbet af det kommende år og får bl.a. fokus på Åben Skole, Børnenes Stemme og Kreativitet med SoMe – alt sammen med legen, den nye teknologi og børnene i fokus. 

Målet med Next Generation er at give helt konkrete bud på løsninger, at stille de mest relevante spørgsmål og forhåbentligt skabe dialog og samarbejdsmuligheder på tværs af organisationer, brancher og holdninger.

Next Generation Summit Aarhus

Det første summit finder sted 21.9. på Dokk1 i Aarhus. Der er fortsat få billetter og enkelte gratis billetter, hvis du er studerende.
Til dette summit stiller Coding Pirates sammen med Centralbibliotekerne, Dokk1, Designskolen Kolding, Poul Due Jensens Fond og Innovation Lab skarpt på:

“Hvordan kan man lege med teknologi i det offentlige rum?”

Læs mere på https://innovationlab.dk/events/next-generation/, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du er studerende og ønsker at deltage, så skriv til [email protected].