Søg
Close this search box.

LUKKET: Kreativ kommunikations-praktikant med interesse i foto og video søges (forår 2024)

Af Nicklas Nørgaard ︱ 28/09-2023

I Coding Pirates arbejder vi i øjeblikket med at styrke vores eksterne kommunikation og introducere nye spændende tilbud til børn og unge på YouTube. I den forbindelse kunne vi godt bruge noget hjælp fra en, der brænder for at lave spændende og legende visuel formidling!

Vi søger derfor en kommunikationspraktikant til at hjælpe os – måske er det lige præcis dig, vi leder efter?

Din profil

Du studerer fx. Multimediedesigner, Markedsføringsøkonom, Digital konceptudvikling, Serviceøkonom eller lignende.

Du er kreativ, du kan lide at udvikle slagkraftig kommunikation og har evt. din egen YouTube eller TikTok kanal, hvor du producerer små videoer.

Du er initiativrig, selvstændig og er ikke bange for at tage nye udfordringer op.

Du har interesse for og erfaring med forskellige former for kommunikation, herunder erfaring med f.eks. sociale medier, hjemmesider, grafisk design, foto- og videoredigering o.lign.

Dine arbejdsopgaver

Du skal hjælpe med at planlægge og producere kommunikation for Coding Pirates hovedorganisation, samt deltage i forskellige events. Mulige arbejdsopgaver er bl.a.:

  • Lave indhold samt eksekvere dette på diverse (sociale) medier, både til internt og eksternt brug
  • Planlægge og filme indhold til Coding Pirates YouTube kanal
  • Udarbejdelse af kommunikationsmaterialer som brochurer, plakater, pressemeddelelser m.m.
  • Udvikle visuelt materiale i form af fx billeder, videoer eller grafisk materiale til vores platforme
  • Idégenere og udvikle fremtidige projekter inden for kommunikation

Det praktiske

Arbejdstiden for stillingen er minimum 30 timer om ugen. Stillingen ønskes besat pr. 02.01.2024 eller hurtigst muligt derefter.

Vores sekretariat ligger i Odense, hvor der er mødepligt hver tirsdag, men afhængigt af, hvor du bor, kan vi planlægge, at du arbejder hjemmefra.

Om Coding Pirates

Coding Pirates er en almenvelgørende forening, som laver IT-kreative aktiviteter for 7-17 årige. Vi har foreninger i hele landet, hvor medlemmerne hver uge bliver udfordret med aktiviteter inden for IT og teknologi. Vores arbejde er bygget op af frivillige med meget forskelligartede baggrunde, der alle brænder for at gøre en forskel for børn og unge. Coding Pirates udvikler børns teknologiske vovemod ved at fokusere på teknologisk forestillingsevne, opfindsomhed og skaberkraft.

Som en del af Coding Pirates får du indblik i en organisation, der er sat i verden med det formål at gøre en forskel. Vi brænder for børn og unge mennesker, og ikke for at skabe profit, hvilket også skinner igennem i vores events og kommunikation.

Som medarbejder hos Coding Pirates er der desuden mulighed for selvstændigt at bidrage med idéer til dine arbejdsopgaver, samtidig med at der vil være allerede fastlagte opgaver.

Ansøgning

Ansøgninger mærket “Kommunikationspraktikant Forår 2024” mailes til [email protected]Ansøgningsfristen er 31.10.2023.

For flere oplysninger kontakt generalsekretær Louise Overgaard på [email protected]