Søg
Close this search box.

Piraterne indtager Folkemødet 2024

Af Louise Overgaard ︱31/01-2024

Skal du med som frivillig eller vil du gerne samarbejde med Coding Pirates til dette års folkemøde?

Coding Pirates er klar til at indtage Folkemødet 2024 med teknologisk fart og innovation.

Igen i år er Coding Pirates klar til at indtage Folkemødet og sprede teknologisk begejstring og innovation blandt folkemængden. Ved Folkemødet får Coding Pirates muligheden for at skabe kendskab til vores initiativer og etablere forbindelser med potentielle samarbejdspartnere – og samtidig er det hyggelige dage i Coding Pirates’ teltcamp. 

Folkemødet anno 2023

På sidste års Folkemøde afholdte Coding Pirates skoledage for skoleklasser fra tre forskellige skoler og endnu flere klasser deltog i vores debatter. Vi satte fokus på rumrejsen med den danske astronaut Andreas Mogensen. Vi dykkede ned i machine learning, Tinkercad og robot workshops, hvilket gav deltagerne en hands-on oplevelse af teknologiens verden. Vi havde en skattejagt til alle interesserede. Der blev afholdt debatter og flere gange var vores aktiviteter og skoleelever med i indslag på TV2 Bornholm. Skoleelever, politikere, samarbejdspartnere og familier blev inddraget i både debatter og workshops for at inspirere og udfordre den teknologiske nysgerrighed.

Coding Pirates er allerede i gang med planlægningen af årets tur, og vi glæder os. Vi kommer med workshops, leg. debatter, debattører og måske en skattejagt…

Vil du være med?

Lige nu er vi på udkig efter flere frivillige, der har lyst til at være med og vi er også på udkig efter samarbejdspartnere.

“Vores deltagelse på Folkemødet er en god mulighed for at bringe teknologi tættere på folk og skabe en dialog om, hvordan det påvirker vores samfund,” udtaler Lis Zacho, næstformand for Coding Pirates. “Vi ønsker at engagere flere frivillige, der deler vores passion for teknologi og undervisning, så vi sammen kan inspirere og uddanne fremtidige teknologiledere.”

Hvis du gerne vil med, gerne vil samarbejde med os eller har andre indspark, så tag endelig fat i generalsekretær Louise Overgaard, [email protected]

Hold udkig efter os

Hold øje med Coding Pirates på Folkemødet 2024 og vær med til at forme fremtiden for teknologisk læring og innovation. Sammen kan vi bygge bro mellem nutidens teknologier og morgendagens opfindelser.