Søg
Close this search box.
Det emmer af børn og voksne, der ønsker at etablere en lokal afdeling af Coding Pirates i Hadsten. Derfor inviterer de alle interesserede til informationsmøde på Hadsten Bibliotek mandag den 14. november.

HammelFavrskov-området vokser med en afdeling per sæson og nu er tiden kommet til Hadsten. Mandag den 14. november holder de driftige frivillige omkring den kommende afdeling en informationsaften på Hadsten Bibliotek. Her vil nuværende frivillige fra Hinnerup og Hammel fortælle om, hvordan de inspirerer og leger med teknologien sammen med de 7-17 årige. Søsterafdelingerne i Hammel og Hinnerup sejler allerede for fulde sejl.

”Hadsten Bibliotek er ligesom de øvrige biblioteker i Favrskov meget interesserede og behjælpelige med at få skabt gode rammer for børnene og de frivillige”, fortæller Bo Rhode Jensen, der er formand for foreningen Coding Pirates Favrskov.

”Når vi opstarter en ny afdeling i Hadsten i 2017, har vi ekspanderet med en ny afdeling hvert halve år og skabt en smuk søskendeflok på foreløbig 3 lokalafdelinger i Favrskov”.

Foreningen i Jylland tæller indtil videre afdelingerne Hammel og Hinnerup, hvor børn og unge, der vil lære at forstå og selv bruge teknik og computer til mere end at spille spil. Ventelisterne vokser, og derfor er det afgørende at få etableret gode grupper af frivillige voksne, der kan hjælpe lokalt. 

Interesserede voksne mødes i Hadsten

Helena Sjørslev er til dagligt børne-bibliotekar i Hadsten. Nu kan hun føje Pirat-koordinator til sit visitkort.

”Informationsmødet 14. november er for alle interesserede – organisationer, virksomheder og dig! Hvad enten du har en IT-baggrund, en pædagogisk baggrund eller bare er interesseret i børn, tech, leg og kreativitet, så mød op!”, opfordrer Helena Sjørslev.  

Mødet foregår i Kulturhus Sløjfen, i Mødelokale 2. Mandag den 14. november kl. 17-18.30.