Søg
Close this search box.

Massevis af kampagner, byg egne kode-skatteøer og slå rekorden på dine venners skatteøer. Coding Pirates spillet har fået en overhaling og kan downloades til iOS og Android meget snart! Børn i Coding Pirates og på ventelisten får det fulde spil gratis, hvis de skynder sig at hente det (via link). 

cpg-icon

HENT SPILLET TIL iOS OG ANDROID HER: LINK ER DESVÆRRE UDLØBET

Nu er lanceringen af Coding Pirates-spillet lige på trapperne!

Alle der går til Coding Pirates eller er på venteliste (samt frivillige og forældre)  får det fulde spil gratis hvis de downloader i lanceringsugen. Der vil være en hulens masse kode-kampagner, man kan nu bygge sine kode-skatteøer, spille hinandens og slå rekorderne. Man kan også vælge om man vil være Captain Hack eller Miss 1337 🙂

Skriv dig op HER (men kun hvis du går til Coding Pirates eller står på ventelisten). Du logger ind ved at skrive din mail i feltet og i medlemssystemet finder du så invitationen til den åbne aktivitet “Coding Pirates spillet”. Tilmeld dig denne, så får du besked så snart app’en er udgivet og kan få alt indhold gratis samt deltage i banebyggerkonkurrencen.

Fakta om foreningen og spilprojektet

Coding Pirates-konceptet er udviklet i Danmark. Det består af to særskilte initiativer: Foreningen og spilprojektet. Disse er søskendeforetagender og baseret på de samme figurer, men altså særskilte initiativer. Spilprojektet har valgt at give spillet til alle børn i Coding Pirates og på ventelisten gratis.

Foreningen
“Coding Pirates Denmark” blev stiftet i februar 2014 af Martin Exner og Christian Hjort Lund og er siden den dag gået fra en enkelt afdeling til 46 afdelinger i hele landet. Dermed er det en af Danmarks hurtigst voksende foreninger.

Foreningens hovedbeskæftigelse er de ugentlige aftenklubber. Her arbejdes med alt fra programmering, elektronik, robotter, 3D-design, video- og billedredigering og meget mere. Altid med teknologien som værktøj og det kreative som mål. I klubberne mødes mere end 1000 børn og ca. 500 frivillige og laver it-kreative workshops. Derudover har foreningen stadig næsten dobbelt så mange børn på venteliste.

I takt med at foreningen er blevet vidt udbredt i Danmark har den også spredt sig til udlandet hvor, i første omgang, Bulgarien har meldt sig på banen og åbnet to afdelinger. Mange flere er i støbeskeen i paraplyforeningen “Coding Pirates Global”.

Spilprojektet
Sideløbende med foreningens rivende udvikling, er Coding Pirates-spillet også blevet udviklet. Udviklingen og idéen til Coding Pirates spillet startede i april 2013, hvor Martin Exner lavede grundlaget for spilkonceptet, der lod Kaptajn Hack løbe rundt på en ø og lede efter skattekister – ud fra et skattekort som brugeren havde tegnet.

Den første beta-version af spillet lå klar i august 2013. Herefter gik udviklingen langsomt fremad. I december 2015 blev en gratis, men ufærdig kampagne-version af spillet offentliggjort i forbindelse med Hour of Code.

Nu er lanceringen af spillet lige om hjørnet til både iOS og Andoid. Der vil konstant blive videreudviklet på spillet, så man bl.a. snart vil kunne spille multiplayer og battle mod vennerne i at skrive de bedste koder til skattekortene.

Spillet er bygget op ud fra følgende model:

Der er altså ikke tale om at man vil kunne tilkøbe en masse ekstra ting, som man kender det fra andre app’s (Pokemon Go, Hayday, osv.). 

Overskud fra spillet vil gå til videreudvikling af spillet, udbygning af multiplayer og at få spillet og læringsmaterialerne udgivet oversat til andre sprog.

Her er et par billeder indefra spillet:

Menuen i Coding Pirates-spillet. Multiplayer er stadig ikke udviklet men det bliver den til slut november.
Menuen i Coding Pirates-spillet. Multiplayer er stadig ikke udviklet men det bliver den til slut november.
Sådan ser det ud inde i Coding Pirates-spillet når man koder skattekortsløsninger. Dette billede er taget fra en af de sidste kampagnebaner, så bare rolig ;-)
Sådan ser det ud inde i Coding Pirates-spillet når man koder skattekortsløsninger. Dette billede er taget fra en af de sidste kampagnebaner, så bare rolig 😉

Vi glæder os til lanceringen! Følg med på spillets hjemmeside: LINK ER DESVÆRRE UDLØBET

Hvis du har spørgsmål, så send meget gerne en mail