Søg
Close this search box.
Mind factory i Tønder

Coding Pirates er en forening med en rivende udvikling og en succes der især kan ses på den konstant voksende venteliste og på de nye afdelinger som skyder op rundt omkring i landet.

Coding Pirates kommer til at holde til huse i byens Mind Factory som Ecco har skænket til Tønder i forbindelse med deres 50års jubilæum

Bris Andersen, som er afdelingskaptajn, fortæller at sæsonen hos dem starter 14. september og de har indtil videre fået cirka 10 frivillige med på vognen. Deres workshop vil i første omgang bestå af Scratch og 3D (bygge, printe og tegne) da det er det område som deres nuværende frivillige har som kompetencer. Derudover håber de at kunne få taget hul på andre spændende områder såsom platforme som har gameplay tilfælles med Pokemon Go, da det især har været sommerens store trend i hele landet.

Brian fortæller at ser Coding Pirates som en vigtig medspiller i at give børn og unge den rette viden og erfaring med IT og de muligheder der ligger i at skabe og udvikle med kodning og programmering. Brian er 28 år og uddannet can.it i informationsteknologi ved Århus Universitet. Netop denne uddannelse, fortæller Brian Andersen, har skabt hans interesse for området og for Coding Pirates. Han er blevet undervist af Anders Hjortskov og Rikke Toft, som er medlemmer af CP bestyrelse på hans uddannelse og via underisningen fået et godt kendskab til foreningen.

Brian Andersen havde egentlig ikke et direkte ønske om at blive afdelingskaptajn men mere et fokus på at få besat de poster som var brug for for at få skabt rammerne for at en afdeling kunne starte. De er allerede et godt team og da Brian er født og opvokset i Tønder, føler han det er oplagt at sætte fokus på det område. Ikke i gruppen ved hvad de kan og bidrager alle hver især med det de kan.

Klubaftenerne kommer til at foregå en gang om ugen og kontingentet er på 400kr. Hvis dit barn ønsker at være en del af denne afdeling, så tøv ikke for længe med at melde jer på. Pladserne plejer generelt at blive revet væk i Coding Pirates. Man kan tilmelde sig via vores medlemssystem.

 

Læs mere om Mind Factory