Søg
Close this search box.

Endnu en ny afdeling ser dagens lys, når en gruppe IT-kreative frivillige stifter en ny lokalforening i byen. Planen er at begynde en sæson i september.

Print

 

Foreningens formål er at fremme børn og unges produktive og kreative it-­kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration.

I Tønder afdelingen vil aktiviteterne have et bredt fokus på spiludvikling, robotter, 3D print og meget mere for unge mellem 7 og 17. Ved læring gennem leg og samvær vil de deltagende børn og unge opdage, hvordan de kan ændre og påvirke den digitale verden som de lever i.

Mod på at være frivillig?

Har du lyst til at deltage i foreningen som frivillig, er du velkommen til at deltage. IT- og elektronikviden er ikke nødvendig hos forældre og andre som gerne vil være frivillige. Det kan læres undervejs. Det, der betyder noget, er din lyst til at deltage i et samarbejde omkring dét at skabe rammer og inspiration for børnene, så de kan udvikle deres evner inden for informationsteknologi.

Vil du vide mere, kan du kontakte Anne-Sofie Dideriksen på [email protected] eller kom forbi til info-time for frivillige torsdag d. 26.5 kl. 17-18 i MINDFACTORY by ECCO.

Ønsker du at stille op til bestyrelsen? Skriv nogle linjer om dig selv og send dem til ovenstående mail.

Dagsorden:

  1. Velkommen til
  2. Valg af dirigent
  3. Status
  4. Økonomi: Fastsættelse af kontingent
  5. Godkendelse af vedtægter
  6. Valg til bestyrelsen
  7. Fastsættelse af kommende arbejdsmøder
  8. Evt.

Tilmelding til generalforsamling på: [email protected]

Læs mere: