Søg
Close this search box.

Endnu en ny afdeling ser dagens lys, når fire ildsjæle fra Holstebro stifter en ny lokalforening i byen. Planen er at begynde en sæson i august. 

Foto: Benjamin Pomerleau
Foto: Benjamin Pomerleau

Foreningens formål er at fremme børn og unges produktive og kreative it-­kompetencer via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration, samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger.

Bo Grønlund, den kommende afdelingsleder, fortæller om oprettelsen i Holstebro:

“I Holstebro afdelingen har vi som udgangspunkt valgt at fokusere på, at lære børn mellem 8 – 12 år at programmere i visuelle programmeringssprog som f.eks. Scratch og Code.org. De deltagende børn vil få mulighed for at lære at lave simple computerspil og lignende interaktive projekter og fortællinger.”

“Ved læring gennem leg og såvel individuelle som fælles projekter, vil de opdage, hvordan de kan påvirke og forme den digitale verden, som vi lever i. Planlagt opstart for børnene er ultimo august 2016,” fortæller han.

Mod på at være frivillig?

Har du lyst til at deltage i foreningen som frivillig, er du velkommen til at deltage. IT­ og elektronikviden er ikke nødvendig hos forældre og andre som gerne vil være frivillige, det kan læres undervejs. Det der betyder noget, er din lyst til at deltage i et samarbejde omkring dét at skabe rammer og inspiration for børnene, så de kan udvikle deres evner inden for informationsteknologi. Vil du vide mere kan du kontakte Bo Grønlund på [email protected]. ­ Ønsker du at stille op til bestyrelsen? Skriv nogle linjer om dig selv og send dem til ovenstående mail.

Dagsorden:

  1. Velkomst samt præsentation af initiativgruppen
  2. Valg af dirigent og referent
  3. Status/fremtidsvisioner
  4. Økonomi/Fastsættelse af kontingent
  5. Forslag til vedtægter og behandling af ændringsforslag
  6. Valg af bestyrelse
  7. Indkomne forslag
  8. Eventuelt

Tilmelding til generalforsamling på: [email protected]

Tid: Tirsdag den 24 maj kl. 16:30 ­ 18:00
Sted: Holstebro Handelsgymnasium, Døesvej 76, lokale A4. Foreningens kommende adresse.

INDBYDELSE_stiftende generalforsamling Coding Pirates Holstebro