Søg
Close this search box.

Workshops og videndeling er en god måde at lave sociale arrangementer for de frivillige, som også kan opkvalificere viden og kompetencer i forhold til at være frivillig i Coding Pirates.

DSCF0596

Coding Pirates CUDiM på Aarhus Universitet holder en gang om måneden ‘After Coding’ for de frivillige. After Coding-arrangementerne har forskellige emner, og det er frivilligt at deltage. De forskellige workshops og arrangementer ligger efter klubaftenerne og kan betragtes som en slags gå-hjem-møder.

Før påskeferien var temaet 3D-print, hvor Troels Lykkegaard Jensen og Tom Gislev, der begge er frivillige hos Coding Pirates CUDiM, introducerede deltagerne til begynderprogrammerne Blokify, Sketchup og 123design.

Efter introduktionen fik deltagerne mulighed for at afprøve programmerne og efterfølgende printe deres designs på en af de to 3D-printere.

After Coding har til formål at skabe et tættere netværk og nye samarbejder mellem de frivillige, mens de også får mulighed for at lære noget nyt, få nye ideer, afprøve produkter, diskutere emner eller andet de finder relevant i forhold til deres arbejde med Coding Pirates,” fortæller Rikke Toft Nørgård, der er afdelingsleder på Coding Pirates CUDiM og ophavskvinde til formatet.

Tidligere workshops har blandt andet omhandlet “Pædagogik i Coding Pirates, “Fede og fantastiske arkademaskiner” og “Input-controllere & spil-interaktion”.

Foto: Benjamin Pomerleau