Søg
Close this search box.

Aarhus Game Jam 2019

Det sene forår står i spiludviklingens tegn med Coding Pirates Aarhus Game Jam. 80-100 børn mødes i Aarhus i weekenden den 4.-5. maj for at lave de vildeste og sjoveste spil på blot 24 timer!

Er du mellem 7 og 17 år, og går med tanken om at være med til at designe og udvikle spil sammen med andre? Så kom til Coding Pirates Aarhus Game Jam i weekenden 4.-5. maj, hvor børn og unge mødes i Aarhus for at lave det sjoveste og skøreste spil på blot 24 timer!

Hvad er Game Jam?
Et Game Jam er en spiludviklingskonkurrence, hvor børn og unge går sammen i hold for at lave deres helt eget spil. Sammen skal de idégenenere, designe og udvikle et spil ud fra et fælles tema, der vil blive vurderet af et dommerpanel, som uddeler præmier i kategorierne ‘Bedste spil’, ‘Designprisen’ og ‘Wildcard-prisen’. Uanset om man har lyst til at kæmpe om æren og præmierne, eller bare har lyst til en superhyggelig weekend i spiludviklingens og hyggens tegn, så skal man bare tilmelde sig Game Jam i Aarhus

Et godt pirat-tip
Hvis man er helt nybegynder til spiludvikling, så skal man ikke være bange for at prøve at tage af sted! Et godt pirat-tip kan dog være, at man begynder at kigge lidt på området gennem Scratch eller lignende værktøjer allerede inden Game Jam’et. Ellers står de superseje frivillige fra Coding Pirates klar under hele weekenden til at hjælpe jer med at komme i gang.

Hvordan foregår det?
Konkurrencen starter kl. 10.00 med introduktion, præsentation af tema og gruppeinddeling, hvorefter forældre og andet familie siger tak for i dag. Herefter udvikles der på livet løs, indtil konkurrence slutter den efterfølgende søndag kl. 12.00. Her er familie og venner velkomne igen, hvor der er rig mulighed for at se spillene og høre børnenes præsentationer af deres kreationer. 

Fedt, hvordan melder jeg mig til?
Skynd dig at tilmelde dig til forårets/sommerens vildeste spiludviklingskonkurrence. Vi har plads til 100 børn, så tag meget gerne venner og veninder med, og vis dem hvor fedt det er at lave spil sammen. 

Tilmeldingen er først til mølle, og fristen for at tilmelde sig er den 20 april.

Som altid vil der være en særlig Coding Pirates Game Jam t-shirt og goodiebag til alle deltagerne, samt andre skøre overraskelser i løbet af weekenden!

Sådan tilmelder du dig:

1. Hvis dit barn ikke allerede er tilmeldt Coding Pirates, så opret jer herinde: https://codingpirates.dk/tilmelding/

2. Log ind ind i medlemssystemet og find “Aktiviteter”

3. Søg efter: “Coding Pirates Game Jam Aarhus 2019”

4. Tilmeld dit barn og husk at skrive t-shirt-størrelse og eventuelle mad-allergener

Hvis du oplever problemer med tilmeldingen, så skriv til [email protected] eller [email protected].

Hvis du som forældre gerne vil være med som frivillig, eller har spørgsmål til begivenheden, kan du skrive til [email protected].

4-5 maj 2019

Tidspunkt:
Kl. 10:00 – 16:00

Forældre opfordres til at komme søndag kl. 12.30 for at overvære præsentationer og prisuddeling.

Lokation

Ditmer A/S
Søren Frichs Vej 44
8230 Aarhus

Pris

Kr. 200,-