Søg
Close this search box.

Coding Pirates har lagt til i Helsingør havn ved Biblioteket Kulturværftet. Læs hvordan første klubaften gik for den nye afdeling.

CP Helsingør 4

Tirsdag d. 20. oktober mødte besætningen op for første gang, og det var en stor succes. Hele 19 pirater i alderen 7-15 år var fremmødt og en god håndfuld frivillige.

De fem workshops var velforberedte og klar til at blive udforsket af de unge pirater, så de kunne finde lige præcis den, der kunne opfylde deres ønsker og behov. De fem fremviste workshops bestod af LEGO Mindstorms, Stopmotion animering, Scratch, Hard Core Coders og spiludvikling med Unity.

“Det gik fantastisk, alle børn uden undtagelse havde glædet sig til første dag, og de fik prøvet kræfter med lidt af hvert. Der blev programmeret LEGO Mindstorms robotter, lavet stopmotion animationer, udforsket programmering i Scratch universet, eksperimenteret og leget med elektronik, samt prøvet kræfter med programmering i Unity,” fortæller en glad Peter Hallengreen, der er afdelingsleder i Coding Pirates Helsingør.

Halvejs på aftenen efter de unge pirater havde prøvet kræfter med de forskellige workshops, blev de delt ud i de grupper, hvor de følte deres ønsker bedst var opfyldt. Her fik de lov til at gå lidt i dybden med, hvad de skulle lave hen over de næste gange.

“Den eneste sure mime på aftenen kom i form af spørgsmålet: ‘Øv! Skal vi allerede hjem?’. Og sådan er det jo, men vi glæder os alle sammen til at mødes i næste uge hvor vores fantastiske eventyr fortsætter,” slutter Peter Hallengreen.